Αντώνης Πίκουλας: Το ΒΡΩΜΙΚΟ Σχέδιο

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ο τρόπος με τον οποίο παρεμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στα τεκταινόμενα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι τουλάχιστον ύποπτος…

Και πώς να μην είναι, όταν σε μόνιμη βάση οι «εταίροι» μας και οι «υπερατλαντικοί» σύμμαχοί μας ενσπείρουν στην κοινωνία ένα κλίμα τρομολαγνείας, μέσα από μια αμετροεπή προτροπή για λήψη ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ύψους 11 δισ. ευρώ, η οποία ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ σε όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία προκειμένου να αναπαραχθεί, ΟΧΙ για να καλυφθούν ΑΜΕΣΕΣ ταμειακές ανάγκες ή ελλείμματα του Δημοσίου, αλλά ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ, εκείνων των ανοιγμάτων που πιθανόν να προκύψουν το 2013 και το 2014!!!

Και το πλέον ύποπτο, που ευλόγως δημιουργεί προβληματισμό στους υγιώς σκεπτόμενους Ελληνες, είναι ότι η τακτική αυτή λαμβάνει χώρα ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ πριν από τις ΕΚΛΟΓΕΣ και την ίδια στιγμή στη χώρα η ανεργία αγγίζει το 21%, νούμερο-ρεκόρ που αφορά 1 εκατομμύριο συμπολίτες μας, ενώ η ύφεση το 2011 έφθασε περίπου το 7% (6,9%), με πρόβλεψη για το 2012 να κυμανθεί στα επίπεδα του -4,7%!!!

Είναι προφανές ότι η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον, αμέσως μετά την ΑΠΟΔΟΧΗ των ΣΚΛΗΡΩΝ μέτρων από το ελληνικό Κοινοβούλιο και την ελληνική ΚΟΙΝΩΝΙΑ, η οποία δείχνει τεράστιες αντοχές και υπομονή, έχει ως σκοπό να σπείρει τον ΠΑΝΙΚΟ και την ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ στα ευρεία λαϊκά στρώματα, σε όλες ανεξαιρέτως τις εισοδηματικές τάξεις, ότι το ΜΕΛΛΟΝ είναι ΑΒΕΒΑΙΟ και ότι, ανεξαιρέτως της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές, τα πράγματα θα εξελιχθούν τουλάχιστον ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από πριν… Αφού ΟΠΟΙΟΣ και να εκλεγεί θα είναι υποχρεωμένος να λάβει μέτρα σκληρά, ύψους 11 δισ. ευρώ, αντικοινωνικά, που θα θίξουν ακόμη περισσότερο τον Ελληνα πολίτη και θα στείλουν και άλλους συμπολίτες μας στην ανεργία…

Βρισκόμαστε λοιπόν αντιμέτωποι με ένα ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που εκπονείται από Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον και το οποίο απώτερο στόχο έχει να ΑΝΑΚΟΨΕΙ την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μέσα από την άνοδο των ποσοστών των ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ούτως ώστε από την ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ που θα προκύψει να σχηματισθεί ΜΟΝΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ που θα απαρτίζεται από ΔΗΘΕΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ, αλά Μόντι, επί της ουσίας από όλους αυτούς που πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού αποτέλεσαν τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ της τρόικας, τους σύγχρονους εκφραστές εκείνων που στην Κατοχή του ’40 φόραγαν κουκούλα και «έδιναν» τους συμπολίτες τους για το εκτελεστικό απόσπασμα!

Και εκείνο στο οποίο αξίζει να σταθεί κανείς είναι ότι οι «εταίροι» μας και οι «σύμμαχοί» μας έχουν χάσει από το λεξιλόγιό τους τον όρο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ», καθώς τους διαφεύγει ότι τα μέτρα των 11 δισ. ευρώ που επικαλούνται για το 2013 και 2014 θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί με μια άνοδο του ΑΕΠ της τάξης του 1% μόλις!!!

Και για να είμαι ειλικρινής –και γνωρίζετε όλοι ότι δεν αρέσκομαι σε σενάρια συνωμοσιολογίας– πολύ φοβάμαι ότι στο ΒΡΩΜΙΚΟ αυτό ΣΧΕΔΙΟ της ανακοπής της τάσης για ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, με παράλληλη άνοδο των ποσοστών των κομμάτων της Αριστεράς, έχει και PLAN B! Να επικρατήσουν μέσα από την αγανάκτηση και την απογοήτευση στην ελληνική κοινωνία οι αντιμνημονιακές φωνές, οπότε Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον θα έχουν στα χέρια τους τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να μας πετάξουν διά παντός έξω από τη ζώνη του ΕΥΡΩ!

Γιατί αυτό κατά βάθος θέλουν και, αν δεν το έχουν κάνει ακόμη, όπως ομολόγησε η ίδια η Μέρκελ ενώπιον της γερμανικής Βουλής, είναι γιατί προσμετράνε τις δικές τους απώλειες από μια τέτοια εξέλιξη, οι οποίες προς το παρόν ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ…