ΑΝΤ1: Μετά το φιάσκο του συνδρομητικού ΑΝΤ1+στο Μουντιάλ, 3 μήνες δωρεάν συνδρομή

Έπειτα από τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1+ τις προηγούμενες ημέρες και τη δυσαρέσκεια των συνδρομητών του, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε σήμερα ότι όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ θα μεταδοθούν από την ελεύθερη συχνότητα. Μάλιστα, οι συνδρομητές του ANT1+ έλαβαν το ακόλουθο μήνυμα:

“Αγαπητέ συνδρομητή,

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο ΑΝΤ1+, προκάλεσαν αναστάτωση στους χρήστες της υπηρεσίας, και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού, σου προσφέρουμε δωρεάν 3 επιπλέον μήνες συνδρομής στο ΑΝΤ1+, που θα ενεργοποιηθούν αυτόματα στον λογαριασμό σου τις επόμενες μέρες. Συνέχισε να βλέπεις τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου όποτε θες και από όποια συσκευή θες. Η ομάδα του ΑΝΤ1+”.

Η ανακοίνωση του ANT1

“Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+.

Η εταιρεία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+  συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Μέλημα του ΑΝΤ1+ είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας, ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, μαζί με όλο το περιεχόμενο της streaming πλατφόρμας, παντού, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Το ΑΝΤ1+, εκτός από τους αγώνες, συνεχίζει να προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ταινιών της FIFA με όλη την ιστορία του Μουντιάλ, αποκλειστικές σειρές και ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στις ομάδες, τους πρωταγωνιστές και τα γήπεδα του FIFA World Cup Qatar 2022™, την εκπομπή “Football Stories”, καθώς και τη σειρά ντοκιμαντέρ του Vice Greece για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, το ΑΝΤ1+ είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που προσφέρει πρωτότυπες και αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές αλλά και εκατοντάδες σειρές και ταινίες για μικρούς και μεγάλους, σε υψηλή ανάλυση και με δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Μη χάσετε λεπτό από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη για εντυπωσιακά γκολ, συναρπαστικά ντέρμπι, μεγάλες ανατροπές, αλλά και έντονα συναισθήματα!”.