Απίστευτο μπλοκάρουν τις πιστωτικές κάρτες των Ελλήνων στο εξωτερικό

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες Έλληνες που βρίσκονται στο…Μεξικό και στη Γερμανία είχαν πρόβλημα με τις πιστωτικές τους κάρτες!

Τι συμβαίνει; Είναι η γενικότερη αναξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό ή συμβαίνει κάτι άλλο; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  Έλληνες ταξιδιώτες με γνωστό ταξιδιωτικό γραφειο, που βρίσκονται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μεξικό, αλλά και άλλοι που είναι στη Γερμανία (Βερολίνο) είχαν το τελευταίο 24ωρο πρόβλημα με τις πιστωτικές τους κάρτες!

Μάλιστα το θέμα προέκυψε ουσιαστικά το Σάββατο καθώς τις προηγούμενες ημέρες οι Έλληνες τουρίστες είχαν πάρει λεφτά από ΑΤΜ ή πλήρωναν κανονικά με τη βίζα τους. Πέραν των… καχύποπτων ματιών που έριχναν ορισμένοι έμποροι για όσους προέρχονταν από την…Ελλάδα κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε. Το Σάββατο όμως τα πράγματα άλλαξαν δραματικά με τους Έλληνες που βρέθηκαν στο Μεξικό. Ούτε τις κάρτες τους δεχόταν τα μηχανήματα ούτε ανάληψη μπορούσαν να κάνουν! Και το χειρότερο δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την Ελλάδα για να τους εξηγήσουν τι μπορεί να συμβαίνει.

cretalive.gr