Αρετή Τσοχατζοπούλου:”Τα επιστρέφω όλα στο δημόσιο”

Τα περιουσιακά της στοιχεία εκχωρεί στο δημόσιο η κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου, όπως αναφέρει η ίδια σε δήλωσή της που απευθύνεται στον ανακριτή και κοινοποιείται στους εισαγγελείς Ευγενία Κυβέλου και Ελένη Σίσκου, αλλά και στον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα.

“Σε συνέχεια της από 26 Απριλίου 2012 απολογίας μου τονίζω έτι μία φορά ότι ουδέποτε προέβην εν γνώσει μου και με σκοπό βιοπορισμού μου σε πράξη νομιμοποίησης εσόδων προερχομένων από εγκληματική δραστηριότητα του συγκατηγορουμένου πατρός μου Απόστολου-Αθανάσιου Τσοχατζόπουλου ή οιουδήποτε άλλου προσώπου”, αναφέρει η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

“Ωστόσο με το βάρος της ευθύνης που φέρω ως θυγατέρα προσώπου το οποίο διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημόσιο ζωή της χώρας αυτής επί 25 συναπτά έτη και με κάθε σεβασμό προς τους Έλληνες πολίτες δηλώνω δια της παρούσης ότι εκχωρώ ανεκκλήτως και θέτω υπό τη διάθεση του ελληνικού δημοσίου ευρισκόμενα στην κατοχή μου περιουσιακά στοιχεία, τα οποία απεκτήθησαν με χρήματα του πατρός μου και κρισιολογηθεί ότι προέρχονται εξ εγκληματικής δραστηριότητας του”, καταλήγει η κόρη του πρώην υπουργού.