Αυτό είναι το mail για τη «βόμβα» στο «Ελ. Βενιζέλος» – «Τούρκοι εθνικιστές» οι αποστολείς

«Τούρκοι εθνικιστές» έστειλαν το νέο απειλητικό e-mail για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε νοσοκομεία, όπως φαίνεται από αντίγραφό του που είδε το φως της δημοσιότητας.

«Είμαστε Τούρκοι εθνικιστές. Έχουμε τοποθετήσει νάρκη στο αεροδρόμιό σας. Θα καταστρέψουμε την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα και θα εγκαθιδρύσουμε τον νόμο της σαρίας» ανέφερε το συγκεκριμένο e-mail.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας του νωρίτερα σήμερα σήμανε νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών στο αεροδρόμιο της Αθήνας και σε νοσοκομεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν τρία email: το πρώτο ανέφερε ότι τοποθετήθηκαν «νάρκες» στα νοσοκομεία Παμμακάριστος, Παίδων, «Ερρίκος Ντυνάν», Τζάνειο, Ευαγγελισμός και «Γ. Γεννηματάς».

Το δεύτερο email μιλούσε για «νάρκη» στο «Ελ. Βενιζέλος» και το τρίτο «στην Εκκλησία».

Ωστόσο, έπειτα από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δεν προέκυψε κάτι ύποπτο. Οι Αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τον αποστολέα, για να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Αντίστοιχο περιστατικό είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί και στην αρχή της εβδομάδας, όταν εστάλη και πάλι e-mail για ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έξι νοσοκομεία. O φαρσέρ συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.