Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Εισήλθε σε 7 νέες διεθνείς αγορές το 2023

 

 Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προχώρησε στη δυναμική ανάπτυξη των εξαγωγών της καθώς εισήλθε σε 7 νέες αγορές για το 2023 ενισχύοντας περαιτέρω την ήδη επιτυχημένη διεθνή παρουσία της, εδώ και 5 δεκαετίες, εκτός συνόρων. 

 

Ειδικότερα, η ΗΛΙΟΣ επεκτάθηκε στην Πολωνία όπου διαθέτει τη σειρά παιδικών ζυμαρικών και την κλασική σειρά ζυμαρικών της. Στην αγορά της Ρουμανίας έχει παρουσία τόσο με τη σειρά ζυμαρικών Espressi ΗΛΙΟΣ όσο και με τη σειρά Kiddo Pasta, απευθυνόμενη σε όλη την οικογένεια. Μια ακόμα εξαγωγική επιτυχία που πέτυχε η εταιρία ήταν η τοποθέτηση προϊόντων της στην απαιτητική αγορά του Καζακστάν όπου διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από τα προϊόντα της και συγκεκριμένα τις σειρές ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: ολικής άλεσης, την παιδική σειρά, τη βιολογική, τα ζυμαρικά gluten free και epsressi καθώς και το καινοτόμο προϊόν, artesian pasta straws. 

 

Χάρη στη στοχευμένη εμπορική πολιτική της, η ΗΛΙΟΣ έχει πλέον παρουσία και στη Μάλτα, διαθέτοντας δημοφιλείς σειρές ζυμαρικών της, όπως την κλασσική, την παιδική, τα Espressi και τα Gluten Free. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αλλά και στη ζήτηση για ποιοτικά και θρεπτικά ζυμαρικά η κλασική σειρά ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ είναι πλέον τοποθετημένη στην αγορά της Νορβηγίας. 

 

Εκτός Ευρώπης τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ έχουν «ταξιδέψει» στην Αυστραλία, όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει την κλασική σειρά ζυμαρικών, τα ζυμαρικά λαχανικών ΗΛΙΟΣ καθώς και το σιμιγδάλι ΗΛΙΟΣ ενώ ταυτόχρονα η εταιρία βρίσκεται στην ιδιαίτερη και ανταγωνιστική αγορά της Ιαπωνίας, όπου εξάγει τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ. 

 

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ αναπτύσσεται έντονα τα τελευταία χρόνια στις αγορές του εξωτερικού, ανταποκρινόμενη τόσο στις απαιτήσεις των αγορών αυτών όσο και στην ανάγκη προώθησης των Ελληνικών προϊόντων, παρουσιάζοντας μοναδικά – καινοτόμα προϊόντα. Συγχρόνως, η ΗΛΙΟΣ ξεχωρίζει καθώς δημιουργεί προϊόντα και κατηγορίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων ανθρώπων και κάθε αγοράς-στόχου.