Βούρκος! Η ΝΔ καταγγέλλει τον Ν.Αθανασίου για τυμβωρύχο και ο ΣΥΡΙΖΑ τον βουλευτή Κεφαλονιάς Καπάτο

«Η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημα της στο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις στην τηλεόραση του βουλευτή του κόμματος της αντιπολίτευσης Νάσου Αθανασίου, αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «διαγωνισμό κανιβαλισμού τυμβωρυχίας κυνισμού και χυδαιότητας». Παράλληλα επισημαίνει ότι σε «ένα κανονικό κόμμα ο Νάσος Αθανασίου θα είχε διαγραφεί».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται.

Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί.

Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της.»

Οι δηλώσεις του Νάσου Αθανασίου

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, δήλωσε χαρακτηριστικά στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής:

«Πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς. Κι εγώ ξέρετε πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω; Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό.ψ

Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης», είπε ο βετεράνος δημοσιογράφος και νυν πολιτικός, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο τηλεοπτικό πάνελ που συμμετείχε.

Με ανάρτησή του,  ο κ. Αθανασίου, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του και ισχυρίστηκε ότι το χρησιμοποίησε ως παράδειγμα, για να δείξει ότι, «στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, τότε μπορείς να κατέβεις κι εσύ».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΠΑΤΟ

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ  αναφέρει ότι «ο βουλευτής Κεφαλλονιάς της ΝΔ κ. Καππάτος βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες αδύναμων δανειοληπτών για λογαριασμό τραπεζών και funds». Ακολούθως εξηγεί: «Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία” ο κ. Καππάτος το 2021 ως εν ενεργεία βουλευτής εκπροσώπησε στο δικαστήριο fund και πέτυχε την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας υπερχρεωμένης καρκινοπαθούς εμπόρου. Ο κος Μητσοτάκης τελικά έχει καταντήσει τη ΝΔ Ανώνυμη Εταιρία που χρωστάει και φεσώνει δημόσιο και τράπεζες, ενώ την ίδια στιγμή κυνηγάει ανελέητα μικρομεσαίους επαγγελματίες και μισθωτούς».