Γαλλία: Τραγικός θάνατος 35χρονου σε φουσκωτό παιχνίδι – Σοβαρά τραυματισμένος ο γιος του

Ένας άνδρα 35 ετών έχασε τη ζωή του και ο γιος τραυματίστηκε σοβαρά όταν το τεράστιο φουσκωτό παιχνίδι υδάτινου πάρκου, στο οποίο βρίσκονταν, παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους στην περιοχή Βαρ της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή μια φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο πάρκο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν–Μαξιμέν–λα–Σεντ–Μπομ της Γαλλίας, παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της, όπως εξήγησαν οι πυροσβέστες.

Κατά την άφιξη των διασωστών, και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε τελικά.

«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα» που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν, έγραψε στο Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε χθες στην περιοχή με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας του ανέμου.