>Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής στην Εμπορική Τράπεζα αναλαμβάνει ο Μίνος Μωυσής

>
Με ανακοίνωσή της η Εμπορική Τράπεζα την τοποθέτηση του κ. Μίνου Μωυσή στη θέση Γενικού Διευθυντή. Ειδικότερα ο κ. Μωυσής αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στη Λιανική Τραπεζική, στο Δίκτυο Καταστημάτων Λιανικής, στη Μονάδα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ & Εταιρικής Επικοινωνίας.

Όλη η ανακοίνωση της Εμπορικής Τράπεζας έχει ως εξής:
Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στη Λιανική Τραπεζική, στο Δίκτυο Καταστημάτων Λιανικής, στη Μονάδα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ & Εταιρικής Επικοινωνίας αναλαμβάνει από σήμερα στην Εμπορική Τράπεζα ο κ. Μίνος Μωυσής.

Ο κ. Μωυσής έχει εκτεταμένη εμπειρία σε εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα. Από το 1988 έως το 2001 εργάστηκε στην Interamerican σε σειρά διοικητικών θέσεων, ενώ από το 2001 έως το 2004 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της. Από το 2005 έως το 2010 εργάστηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας, αρχικά υπεύθυνος για την ανάπτυξη των εργασιών Bancassurance και στη συνέχεια διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Δικτύου, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας και Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής εταιρείας Εθνική Ασφαλιστική.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι ο Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής κ. Αντώνης Λεοντίου, σε υλοποίηση δικής του πρότερης απόφασης, θα αποχωρήσει εντός του πρώτου τριμήνου του έτους από την Τράπεζα, μετά την πάροδο ικανού διαστήματος ενημέρωσης του κ. Μωυσή.

Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας κ. Alain Strub, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Λεοντίου για τη σημαντική συνεισφορά του, καλωσόρισε τον κ. Μίνο Μωυσή στο δυναμικό της Εμπορικής Τράπεζας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, τονίζοντας: “Οι γνώσεις και η εμπειρία του κ. Μωυσή στους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς θα συμβάλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Εμπορικής για την ενίσχυση των μεγεθών της στη Λιανική Τραπεζική, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση της Τράπεζας στην ελληνική αγορά”.