Δήλωση του νέου διευθύνοντα συμβούλου της Marfin PB

Την πλήρη και απόλυτη αισιοδοξία του ότι ο όμιλος Marfin Popular Bank διαθέτει γερές βάσεις για να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις προκλήσεις και να προχωρήσει με σιγουριά σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και επιτυχιών, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Χρίστος Στυλιανίδης, αναφέρει:

“Με την ευκαιρία του διορισμού μου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου, επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου καθώς και τον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ευθύμιο Μπουλούτα για την συνεργασία και προσφορά του.

Ο Όμιλος Marfin Popular Bank διανύει μια πορεία 110 ετών πλούσιας και επιτυχημένης δραστηριότητας στην Κύπρο την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Νοτιονατολική Ευρώπη.

Αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Marfin Popular Bank μέσα από μια ομολογουμένως δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, την Κύπρο και ολόκληρη την Ευρώπη.

Έχοντας πλήρη επίγνωση και με αίσθημα ευθύνης, εκφράζω την πλήρη και απόλυτη αισιοδοξία μου ότι ο Όμιλος Marfin Popular Bank διαθέτει γερές βάσεις για να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις προκλήσεις και να προχωρήσει με σιγουριά σε μια νέα εποχή  ανάπτυξης και επιτυχιών. Προς αυτή την κατεύθυνση η ηγεσία της τράπεζας είναι προσηλωμένη στην επίτευξη των στρατηγικών της προτεραιοτήτων.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι με όραμα και σκληρή δουλειά, υπό την καθοδήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου και με τη συνεργασία του ιδιαίτερα αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού μας θα ανοίξουμε, με τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει, ένα ακόμη επιτυχημένο κεφάλαιο στην μακρά ιστορία του Ομίλου Marfin Popular Bank”.