Αρχική Επικαιρότητα Διαψεύδει δημοσιεύματα ο Κ.Ζαχαριάδης – Τα αποδίδει στα τρολ της ΝΔ

Διαψεύδει δημοσιεύματα ο Κ.Ζαχαριάδης – Τα αποδίδει στα τρολ της ΝΔ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΩΣΤΑς ΖΑΧΑΡΙΑΔΗς

Δήλωση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη σχετικά με την διαστρέβλωση των δηλώσεων του στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Ε και στη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη . 

Το Σάββατο 18/2 ήμουν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του καναλιού Ε της Κας Μαυραγάνη. Εν συνεχεία η γνωστή “ομάδα αλήθειας” της ΝΔ, με ταχύτατα αντανακλαστικά οφείλω να ομολογήσω, ανήρτησαν στο twitter @omadaalithias “Ναι σε όλα για το καλό της καρέκλας . Ζαχαριάδης: οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τα μέτρα για το καλό της χώρας” παραθέτοντας και το αντίστοιχο video όπου πουθενά, μα πουθενά δεν λέω ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν νέα μέτρα αλλά “Ο Συμβιβασμός ο οποίος θα έρθει απο τον κ. Τσίπρα, τον κ. Χουλιαράκη και τον κ. Τσακαλώτο κατά την γνώμη μου θα εγκριθεί και έτσι πρέπει να γίνει για το καλό της χώρας. Αυτή είναι η δουλειά της Κυβέρνησης..

Ο επίσημος ή ανεπίσημος λογαριασμός των τρόλ της ΝΔ έχει συλληφθεί πολλές φορές να φωτίζει δηλώσεις απο την πλευρά που επιθυμεί είτε με σκοπιμότητα, είτε επειδή έτσι κατανοούν ή δεν κατανοούν όσα συζητιόνται και εκεί φτάνει η δυνατότητα τους να σχολιάσουν.

Το θεαματικό άρχισε μετά …

Μεγάλα και έγκυρα media groups αλλά και μικρότερα άρχισαν να αναπαραγάγουν την “είδηση” μάλιστα μέσα σε εισαγωγικά “” μια δήλωση που δεν έγινε ποτέ άρχισε να αποδίδεται αυτολεξεί σε εμένα. Όλοι έχουμε κάνει copy paste στη ζωή μας για ταχύτητα, από τεμπελιά κοκ. Προσέχουμε όμως τι αναπαράγουμε ιδίως όταν πρόκειται για το κεντρικό τρολ λογαριασμό της ΝΔ. Η τήρηση της στοιχειώδους δεοντολογίας και αντικειμενικότητας βοηθά την δημοκρατία, το πολιτικό σύστημα, την ενημέρωση. Παρακαλώ σε όποιον επιμένει να επισυνάψει που video που αποδεικνύει αυτή την μη υπαρκτή δήλωση.