Δούρου: Κίτρινα δημοσιεύματα

«Δυστυχώς και η πολιτική το σύμπαν ολόκληρο είναι πλέον κίτρινα…τους υπουργούς δεν τους βάλαμε εμείς στις θέσεις τους, ούτε θα εργαζόμαστε σε έναν χώρο μόνο αν οι υπουργοί είναι της αρεσκείας μας. Το συγκεκριμένο Ινστιτούτο, δεν είναι του Άκη Τζοχατζόπουλου ή του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά άνηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας«, δήλωσε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου στην εφημερίδα «Δημοκρατία» η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Και συνέχισε: «Έχω αποφασίσει να μην απαντώ σε τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα, που τροφοδοτούν με ψεύδη τον ελληνικό λαό.

Γυρνώντας από τις σπουδές μου στο εξωτερικό έστειλα ένα βιογραφικό το 2001 και προσλήφθηκα αμέσως, χωρίς να έχω κάποιον να βοηθήσει ως είθισται… κάθισα σε αυτό δύο χρόνια και το το 2003 παραιτήθηκα.

Αυτά τα δύο χρόνια που δούλεψα ως αναλύτρια, δεν είχα δει ποτέ τους υπουργούς, αλλά γνώρισα πολύ σημαντικές προσωπικότητες και επιστήμονες που πέρασαν από εκεί συνεργαστήκαμε και έμαθα αρκετά πράγματα. Φτάνει με αυτά τα δημοσιεύματα πάει πολύ«, κατέληξε.