ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΡΩΕΣ(αστείο) Α.Διαμαντοπούλου: Κάποτε τα ψέματα τελειώνουν

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η υπουργός Παιδείας στις επικρίσεις που δέχθηκε από τον πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει σκληρές εκφράσεις για την υπουργό και είχε περιγράψει με μελανά χρώματα την κατάσταση στα Πανεπιστήμια, μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των πρυτάνεων.

«Ας αναλογιστεί ο κ. Τσίπρας πόσο έχει συμβάλλει ο ίδιος και το κόμμα του, με την πολιτική που ακολουθούν, στη διάλυση των μαθημάτων, στην κατάληψη εργαστηρίων και αμφιθεάτρων, στην αποτροπή κάθε εκλογικής διαδικασίας- όταν δεν συμφωνούν ή όταν δεν την ελέγχουν- και στην άρνηση κάθε προσπάθειας για σύνδεση του Πανεπιστημίου με την κοινωνία, την οικονομία και το διεθνές περιβάλλον» υπογράμμισε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η υπουργός Παιδείας προέτρεψε τον Α. Τσίπρα να κάνει αυτοκριτική και κατέληξε εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι θα λειτουργήσουν προς όφελος των παιδιών.

Κάποτε τα ψέματα τελειώνουν και φτάνει η ώρα της αλήθειας για όλους. Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης για τον καθένα μας, σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.