Ενισχύει τη Β΄Αθηνών το ΠαΣοΚ

Με τους κκ. Δ. Ρέππα, Ι. Ραγκούση , Γ. Κατριβάνο (μέχρι πρότινος γενικό γραμματέα Πρόνοιας) και την κυρία Αθηνά Δρέττα (μέχρι πρότινος γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας) ενισχύεται το ψηφοδέλτιο του ΠαΣοΚ στην Β΄Αθηνών.

Ο κ. Ρέππας θα είναι τελικά υποψήφιος στην Β΄Αθηνών, εγκαταλείποντας την εκλογική περιφέρεια της Αρκαδίας και διασκεδάζοντας παράλληλα τις φήμες που τον ήθελαν στο Επικρατείας του ΠαΣοΚ. Το ίδιο ψηφοδέλτιο αναμένεται να ενισχυθεί και με υποψηφίους που προέρχονται από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται γυναίκες υποψήφιες.

Και τούτο επειδή από την Β΄Αθηνών έχουν αποχωρήσει, έχουν δηλώσει ότι δεν είναι και πάλι υποψήφιες ή έχουν διαγραφεί από το ΠαΣοΚ) οι κυρίες Λούκα Κατσέλη (η οποία δημιούργησε το κόμμα Κοινωνική Συμφωνία), Μιλένα Αποστολάκη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Βάσω Παπανδρέου.

Το ΠαΣοΚ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της χώρας και αναζητεί μέσα από αυστηρές διαδικασίες νέα πρόσωπα αλλά και γυναίκες για να τα εντάξει στο ψηφοδέλτιό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε πρόταση στην κυρία Αντζελα Γκερέκου (βουλευτή Κέρκυρας) να πολιτευθεί στην Β΄Αθηνών, κάτι που η ίδια το επιβεβαιώνει πλην όμως ακόμα δεν έδωσε απάντηση.

 

Και στη Θεσσαλονίκη επίσης αναζητούνται νέοι υποψήφιοι και κυρίως γυναίκες. Πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι θέση στο ψηφοδέλτιο στην Α΄Θεσσαλονίκης αναμένεται να έχει ο ιατρός κ. Χρ. Παπαστεργίου, Γραμματέας της Νομαρχιακής και ο κ. Αν. Σαουλίδης, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Συκεών, ενώ -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- προτάθηκε και η Ολυμπιονίκης κυρία Βούλα Πατουλίδου, η οποία, όπως λέγεται, έως τώρα δίνει αρνητική απάντηση.