>ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

>
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του διευθυντή του καταστήματος της Παγκρήτιας Τράπεζας στον Πύργο Ηρακλείου, καθώς από χθες το πρωί τα ίχνη του αγνοούνται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 66χρονος αναχώρησε στις 07:00 το πρωί της Δευτέρας για την εργασία του, όμως δεν έφθασε ποτέ στην τράπεζα.

Το τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται γύρω στις 11:30 το πρωί, οπότε και εθεάθη στο χωριό του, τον Πρινιά, έξω από το πατρικό του σπίτι, να αναχωρεί με το αυτοκίνητό του, μάρκας Hyundai, χρώματος χρυσαφί, και η συμπεριφορά του δεν είχε κάτι το ανησυχητικό.

Αργά χθες το βράδυ, η σύζυγός του πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του συζύγου της, εκφράζοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, την έντονη ανησυχία της. Ο 66χρονος ήταν πάντα συνεπής με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δεν συνήθιζε να απουσιάζει από την εργασία του, αν δεν υπήρχε σοβαρότατος λόγος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, ο υποδιευθυντής της τράπεζας τηλεφώνησε σε μέλος της οικογένειας του 66χρονου, προκειμένου να ρωτήσει για τους λόγους απουσίας του δευτέρου από τη δουλειά του.

Η αποκάλυψη αυτή αιφνιδίασε την οικογένεια του 66χρονου, που προφανώς δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος δεν είχε πάει στο γραφείο του. Με βάση τα όσα είχαν γίνει γνωστά έως αργά χθες τη νύχτα, ο 66χρονος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υποδιευθυντή της τράπεζας γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι περίεργο από τη συνομιλία τους.

Μισή ώρα αργότερα, όπως ανέφεραν μαρτυρίες, ο 66χρονος εντοπίζεται στον Πρινιά. Κάποιος χωριανός τον βλέπει έξω από το πατρικό του σπίτι να φεύγει με το αυτοκίνητό του. Αυτή είναι και η τελευταία μαρτυρία για το στίγμα του σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, πάντως, φέρεται να έκανε κάποια ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ της περιοχής.