>Επίθεση Μιχελάκη στον Πάγκαλο

>

Η ΝΔ θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά δε θα αποχωρήσει από τη Βουλή διευκρίνισε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, επισημαίνοντας πως δεν έχει τεθεί η υπερψήφιση ως προϋπόθεση για το δάνειο.

«Η κυβέρνηση θέτει διάφορα εκβιαστικά διλήμματα, δεν θα μπω σε αυτή τη λογική», δήλωσε, αρνούμενος να σχολιάσει το γεγονός ότι η βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να επιβληθεί κομματική πειθαρχία, πάντως, τόνισε πως θα ληφθούν επ’ αυτού αποφάσεις το επόμενο διάστημα, ενώ διευκρίνισε πως δεν υπάρχει σε εξέλιξη καμία διαδικασία αποβολής της ΝΔ από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

«Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία. Αν είχε τεθεί αυτό το θέμα θα είχε τεθεί στη Σύνοδο Κορυφής», είπε ο κ. Μιχελάκης.

Για Πάγκαλο

«Μετά τον «Τιτανικό», τη «διεφθαρμένη χώρα», ήρθαν τα «τανκς» του κ. Πάγκαλου. Και αυτό ύστερα από την απαράδεκτη δήλωσή του ότι, δήθεν, η Δημοκρατία επέστρεψε στην Ελλάδα το 1981.

Ο κ. Πάγκαλος ενσυνείδητα αυτοϋπονομεύει την οικονομία. Ξέρει τις παρενέργειες που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις και όμως προχωράει σε αυτές και μάλιστα μέσα από ξένα έντυπα.

Ο κ. Παπανδρέου συμφωνεί με τον κ. Πάγκαλο;», διερωτήθηκε σήμερα ο Γιάννης Μιχελάκης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο.

Για τα στημένα παιχνίδια

«Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, επαναλαμβάνουμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, η οποία μπορεί να αποκαλύψει όλη την αλήθεια, να οδηγήσει στην παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και να σπάσει το απόστημα που μολύνει τον Αθλητισμό. Να δώσει αποτελεσματικό κτύπημα στην εξαπάτηση, στη διαφθορά και τη διακίνηση μαύρου χρήματος.

Έχουμε επισημάνει, πολλές φορές έως τώρα, ότι μάστιγες του ποδοσφαίρου, αλλά και -γενικότερα- του Αθλητισμού είναι η βία, το ντόπινγκ και τα στημένα παιχνίδια. Και απέναντι στις μάστιγες αυτές παίρνουμε θέση μετωπικής σύγκρουσης. Στηρίζουμε τη Δικαιοσύνη στο έργο που προωθεί και καλούμε την κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μπει οριστικό τέλος στις μάστιγες του Αθλητισμού», σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.