Επανεκκινούν από σήμερα Παρασκευή τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα-Λιανοκλάδι και η λεωφορειακή σύνδεση Λιανοκλάδι-Λάρισα-Θεσσαλονίκη

Επανεκκινούν από σήμερα Παρασκευή τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα – Λιανοκλάδι – Αθήνα και η λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λιανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια 50, 52, 60, 54 και 56 θα εκτελούνται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα – Λιανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λιανοκλάδι έως τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση στη Λάρισα. Αντίστοιχα, τα δρομολόγια 51, 53, 61, 55 και 57 θα εκτελούνται με λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη έως τον Σ.Σ Λιανοκλαδίου, με ενδιάμεση στάση στη Λάρισα, και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Λιανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Λιανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.

Σημειώνεται επίσης ότι λόγω της δρομολόγησης των λεωφορείων και τις ανταποκρίσεις με τις αμαξοστοιχίες, έχουν τροποποιηθεί οι ώρες αναχώρησης / άφιξης στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό να ενημερώνετε από τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητά ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).