Ηχηρές αποχωρήσεις δημοσιογράφων από το MEGA

Όλα τα ονόματα

Ανάμεσα στην… σφαγή και την απόγνωση, επέλεξαν την φυγή από το κανάλι. Δημοσιογράφοι που έχουν δώσει και την ψυχή τους, τους ζητήθηκε να δεχθούν (δια της υπογραφής τους) τις γενναίες μειώσεις των μισθών τους, προκειμένου οι κύριοι Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης και Ρέστης να μη χρειαστεί να βάλουν τα χεράκια τους στην τσέπη, για να  να στηρίξουν τους εργαζόμενους, που όλα αυτά τα χρόνια τους στήριζαν! Έτσι, ο ένας μετά τον άλλον, ηχηρά ονόματα του δελτίου ειδήσεων, οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου, αφού βλέπουν ότι και με τα ψίχουλα τούς είναι αδύνατο να ζήσουν, πλέον.

Συνολικά, 17 δημοσιογράφοι αποχωρούν από το δελτίο ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού. Ανάμεσά τους οι Θάνος Πασχάλης, Μαίρη Λαμπαδίτη, Μαίρη Ορφανίδου, Κώστας Καζακόπουλος και Αθηνά Κουφοπάνου.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece και σε άλλο ένα κανάλι ετοιμάζονται να ανακοινώσουν μεγάλο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, αφού τα κουκιά, παρά τις μειώσεις των μισθών, και πάλι δε βγαίνουν!