Η EY κατέκτησε επτά βραβεία στα Microsoft Partner of the Year Awards 2022

Η EY ανακοίνωσε ότι της απονεμήθηκαν επτά βραβεία Microsoft Partner of the Year 2022. Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν:

  • Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τρίτη συνεχή χρονιά
  • Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για την Τεχνητή Νοημοσύνη
  • Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για την Ασφάλεια
  • Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για τις Πωλήσεις D365
  • Παγκόσμιος Power Automate Συνεργάτης της Χρονιάς
  • Συνεργάτης της Χρονιάς για την Αυστραλία και το Χονγκ Κονγκ

 

Η EY αναγνωρίστηκε, επίσης, ως παγκόσμιος φιναλίστ στις κατηγορίες PowerApps και Sustainability Changemaker, στην κατηγορία Global Defense & Intelligence και στην κατηγορία Customer Experience, για την εφαρμογή της λύσης Tax and Finance Operate.

Τα βραβεία Microsoft Partner of the Year αναγνωρίζουν τους συνεργάτες της Microsoft που ανέπτυξαν και παρέδωσαν εξαιρετικές εφαρμογές, υπηρεσίες και συσκευές που βασίζονται στη Microsoft κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Τα βραβεία ταξινομήθηκαν σε διάφορες κατηγορίες, ενώ οι τιμώμενες επιχειρήσεις επιλέχτηκαν μεταξύ περισσότερων από 3.900 υποψηφιοτήτων από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σχολιάζοντας τις επτά παγκόσμιες διακρίσεις της ΕΥ από τη Microsoft, ο κος Γιώργος Αποστολάκης, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος και υπεύθυνος για τη σχέση της EY με τη Microsoft για την περιοχή της Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA), δήλωσε: «Η αναγνώριση της ΕΥ από τη Microsoft, με επτά συνολικά βραβεία, μεταξύ των οποίων ως Παγκόσμιου Συνεργάτη της Χρονιάς για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον οργανισμό μας. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την παγκόσμια συνεργασία με τη Microsoft, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργούμε μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες μας, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν στις μεγάλες σύγχρονες προκλήσεις».

Επιπλέον, ο κος Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος και υπεύθυνος για τη σχέση της EY με τη Microsoft Ελλάδος, δήλωσε: «Η σημαντική αυτή διάκριση της EY στα παγκόσμια βραβεία της Microsoft, αποτελεί ουσιαστική επιβράβευση των ανθρώπων μας, οι οποίοι, σε στενή συνεργασία με τη Microsoft, αναπτύσσουν ολιστικές λύσεις για τις επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε την προηγμένη τεχνολογία της Microsoft, στηρίζοντας τον σχεδιασμό των πελατών μας για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και την ενίσχυση της αποδοτικότητάς τους».