Θέμος Αναστασιάδης: Δεν βαράνε γυναίκες – βαράνε μπουκαδόρους

Επειδή έχουν ήδη λεχθεί τα πάντα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του χρυσαυγίτη βουλευτή Κασιδιάρη κατά της Ρένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως της Λιάνας Κανέλη του ΚΚΕ, προσθέτω μόνο τα εξής: υπό οιεσδήποτε συνθήκες ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ειδικά όσοι το παίζουν και πολύ άνδρες και είναι έτοιμοι να πλακωθούν με τον οιονδήποτε ξέρουν ότι ακόμη και στα FIGHT CLUB υπάρχει κώδικας τιμής: ΔΕΝ ΒΑΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ είτε νομίζεις ότι σε έχουν προσβάλει σ’ ένα στούντιο, είτε σε κλείνουν με το αυτοκίνητο τους στον δρόμο. Άρα πέρα απ όλα τ’ άλλα έχουμε ΑΝΑΝΔΡΗ συμπεριφορά εκ μέρους του Κασιδιάρη. Άμα θέλει να παίξει ξύλο, κι αν τολμάει υπάρχουν και οι λεβέντες του ΠΑΜΕ!

Ας μην μας παρεξηγήσει η τόσο «δικιά μας» δημοσιογράφος Λιάνα, και η υπερβολικά δυναμική πλην αξιοπρεπής και σοβαρή Ρένα Δούρου που βάζουμε και αυτή την διάσταση κι ας μην την θεωρήσουν «σεξιστική»: Διότι απευθύνεται ακριβώς στο όποιο μικρό τμήμα της κοινής γνώμης λέει ήδη στο διαδίκτυο ότι «θέλουν και καμιά σφαλιάρα», και «πήγαιναν γυρεύοντας,.πρώτες προκάλεσαν» και τα σχετικά. Ε λοιπόν ότι κι αν συμβαίνει, όσο κι αν σε προκαλούν ο αληθινός άνδρας ακόμη και σε καιρό πολέμου ΣΕΒΕΤΑΙ τις γυναίκες και τα παιδιά. Ακόμη κι όταν δέχεσαι χαστούκια από μια γυναίκα ( που όλοι μας έχουμε φάει κατά καιρούς για λόγους που εκείνες νομίζουν ότι καταλαβαίνουν) δεν επιτρέπεται να την χτυπάς. Αρα πέρα απ όλα τα άλλα, την πολιτική και την πολιτισμική διάσταση υπάρχει και ζήτημα ΑΝΑΝΔΡΙΑΣ στο οποίο καλείται να τοποθετηθεί η «Χρυσή Αυγή».

Νόμιμη άμυνα

Πάμε όμως στο άλλο, ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ τελικά, περιστατικό της νύχτας, όπου ένας 23χρόνος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε Αλβανό διαρρήκτη, ο οποίος πήγε δυο φορές στο ίδιο βράδυ να μπει στο σπίτι του. Μαζί με άλλους δύο συνεργούς πήγαν μια φορά, απέτυχαν και ξαναγύρισαν! Πώς να μην φοβηθεί ο νεαρός που προστάτευε και την λοιπή οικογένεια ότι γύρισαν να τους σφάξουν; Δηλαδή πρέπει να περιμένει να δει αν έχουν καλασνικοφ ή μαχαίρι για να αντιδράσει, όταν προχθές μόλις σκότωσαν άλλο νεαρό Έλληνα, μόνο και μόνο για να του κλέψουν το Ι.Χ.; Αν υπάρχει βαρύτατη ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ είναι στη Πολιτεία και στο κράτος που χει αφήσει όλους τους Έλληνες απροστάτευτους στο έλεος των εγκληματιών. Η Αστυνομία δεν κάνει τίποτα, οι πολιτικοί αδιαφορούν, και τα καλάσνικοφ κυβερνούν. Ολη η Ελλάδα ζει μέσα στον τρόμο αν το βράδυ θα την κλέψουν, θα την βιάσουν, θα την σκοτώσουν. Ε λοιπόν κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της αυτό που έκανε ο νεαρός λέγεται ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ. Κι αν η δική μας νομοθεσία έχει αλλάξει επί το «προοδευτικότερο» και εννοεί τον μπουκαδόρο μέχρι να… επιβεβαιωθεί ότι είχες δίκιο μετά… την νεκροψία σου αυτοι οι ΝΟΜΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ πρέπει να αλλάξουν κάτω απ’ τις νέες έκτακτες συνθήκες. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ. Κι όποιος υπερασπίζεται την οικογένειά του έχει καταρχάς το τεκμήριο της αθωότητός υπέρ του. Δυστυχώς ενώ το έγκλημα αποθρασύνεται, οι δύο-τρεις Ελληνες που μέχρι τώρα αντιστάθηκαν και πυροβόλησαν ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΑΝ. Αρα τι μήνυμα περνάει η Πολιτεία στον πολίτη; Μην προστατεύεις τα παιδιά σου και τον εαυτό σου γιατί θα ΠΑΣ ΜΕΣΑ! Κάτσε να σε σκοτώσουν και να σε βιάσουν (ακόμη και μ’ αυτή τη σειρά) και μην βγάλεις άχνα!

Ε, λοιπόν οι ΕΛΛΗΝΕΣ αντιστέκονται, και η Πολιτεία πρέπει αν τους θωρακίσει νόμιμα κι όχι να τους τιμωρεί! Ν’ αλλάξουν οι νόμοι. Οποιος εισβάλει στην χώρα μας, κάνουμε πόλεμο. Κι όποιος μπαίνει μεσ’ το σπίτι σου κάνει ακριβώς το ίδιο. Κι αν δεν θέλουν «αυτοδίκία» όπως μας λένε, να βγάλουν τον ΣΤΡΑΤΟ να φυλάει νύχτα τον κόσμο, γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί. Οι πολιτικοί μας φθάσαν στο Φαρ-Ουέστ, αυτοι να το διορθώσουν! Μέχρι τότε… Οποιος μπουκάρει να ξέρει ότι μπορεί και να χάσει τη δική του ζωή. Είτε εμείς ή αυτοί.