Θύελλα αντιδράσεων για τις απόψεις Αμυρά

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις απόψεις του Ιφικράτη Αμυρά που καλεί σε αντάρτικο πόλεων.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια στην Α’ Αθήνας της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Κυριακής, τόνισε ότι εάν ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει δώσει συνέντευξη στον Ιφικράτη Αμυρά πρέπει να εξοβελιστεί από το κόμμα.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολιάζοντας δημοσίευμα στην iefimerida.gr σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε στον Ιφικράτη Αμυρά πριν από έναν χρόνο, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τις απόψεις του κ. Αμυρά όταν έδωσε τη συνέντευξη.

Όπως αναφέρει ο κ. Κρανιδιώτης: «Προσκεκλημένος πέρυσι του ΔΗΚΚΙ TV ή άλλως ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ TV. Το στούντιο – κοτέτσι είναι μέσα στα γραφεία του ΔΗΚΚΙ στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Που να ξέρω ότι μετά από μήνες ο μελλοντικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΚΚΙ θα “απασφάλιζε” και θα την έβλεπε… βιετκόνγκ! Σύντροφος του Αλέξη και της Ρένας είναι, όχι δικός μου».

Απαντώντας στις βολές του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι ο Αλέξης Τσίπρας όταν έδωσε συνέντευξη στον Ιφικράτη Αμυρά δεν γνώριζε τις απόψεις του.

Ο κ. Αμυρας αποκλείστηκε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μόλις οι απόψεις αυτές έγιναν γνωστές, τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Όσον αφορά στη θέση που εκφράζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης περί εξόδου από το ευρώ, στη συνέντευξη που είχε δώσει εκείνος στον Ιφικράτη Αμυρά, η Φωτεινή Πιπιλή ζητά την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο Δημήτρης Παπαδημούλης επισήμανε πως οι απόψεις Λαφαζάνη είναι μειοψηφία στο κόμμα και σημείωσε πως ο κ. Λαφαζάνης δεν θα τοποθετηθεί σε πρώτο ρόλο σε ότι αφορά τα οικονομικά και ευρωπαϊκά θέματα.