ΚΑΡΑΤZΑΦΕΡΗΣ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

«Δεν ψηφίζω τα μέτρα». «Είπα στον κύριο Παπαδήμο ότι αν θέλει μπορεί να κρατήσει τους υπουργούς του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση». Με την δήλωση αυτή ο Γιώργος Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε τις προθέσεις του απέναντι…
στη νέα δανειακή σύμβαση και στην κρίσιμη ψηφοφορία για την κύρωσή της στη Βουλή, τονίζοντας μάλιστα πως έχει ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΛΑΟΣ.

Σε διευκρινιστική ερώτηση που του έγινε αν αυτό σημαίνει πως οι βουλευτές του δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα απάντησε πως εάν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, τότε καθένας θα ψηφίσει με βάση τη συνείδησή του…

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίστηκε λάβρος κατά των εκπροσώπων των δανειστών αλλά και ιδιαίτερα επικριτικός για τη στάση που τηρούν απέναντι στην Ελλάδα οι εταίροι μας.

Ο κύριος Καρατζαφέρης τόνισε ότι δεν μπορεί να ανεχθεί την ταπείνωση της Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα το δεχθώ αυτό ακόμα και αν πεινάω».

Ξεκαθάρισε πως η θέση της Ελλάδας είναι προφανώς εντός ΕΕ, λέγοντας ότι η χώρα δεν μπορεί να ζήσει εκτός ΕΕ, αλλά μπορεί να ζήσει «εκτός γερμανικής μπότας».