Κασσελάκης: Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα

Ανάρτηση στο tik tok σχετικά με το χθεσινό ψήφισμα του Ευρωκοιμοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κανοντας λόγο για «προπαγάνδα Μητσοτάκη».

«Συνέβη κάτι συνταρακτικό χθες. Το μάθατε; Πώς να το μάθετε, όταν αυτό που θέλουν να μαθαίνετε για τον πρωθυπουργό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επικοινωνιολόγοι του τον βάζουν να αυτοσαρκάζεται στο tiktok για να πείτε «cool», «τα σπας» και να ξεχάσετε τι γίνεται στη χώρα;», σχολιάζει, επισημαίνοντας πως «χθες, η πατρίδα μας καταδικάστηκε με ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάσταση στο Κράτος Δικαίου, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, του Τύπου, των θεσμών».

«Ως κύρωση, κινδυνεύουμε να χάσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια», προσθέτει.

«Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!», τονίζει ο Στ. Κασσελάκης και καταλήγει:

«Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. ‘Αλλωστε, αν το επέτρεπε, δε θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης».

 

Σάλος με το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα – Δηλώσεις Αντιπολίτευσης και Μ.Βέμπερ