Λέσβος: Υπαλλήλους της ΔΕΗ κυνήγησαν 3 σκυλιά Οφειλέτη

Συνέβη κι αυτό…
Στα Κεραμειά της Λέσβου, πήγε προχτές εργάτης με εντολή εργολάβου που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ, για να διακόψει την παροχή ρεύματος σε ιδιώτη για μικροοφειλή.
Μόλις ο καταναλωτής άνοιξε την πόρτα και ενημερώθηκε από τον εργάτη το λόγο της επίσκεψής του, αμέσως αμόλησε τρία σκυλιά, τα οποία πήραν τον εργάτη στο κηνυγητό.
Ο εργάτης αφού αρχικά ξέφυγε από τα σκυλιά που τον κυνήγησαν, στη συνέχεια ενημέρωσε τηλεφωνικά τον εργολάβο Ε.Α. για το συμβάν και τον ρώτησε σε τι ενέργειες θα έπρεπε να προβεί στη συνέχεια.
Ο εργολάβος τότε του έδωσε εντολή, να διακόψει την παροχή της ηλεκτροδότησης στον οφειλέτη, από τη γραμμή που ηλεκτροδοτείται το ρολό, δηλαδή από την κολώνα της ΔΕΗ.
Πράγματι, μετά από λίγα λεπτά ο εργάτης επανήλθε και αφού ανέβηκε στην κολώνα, έκοψε τελικά το ρεύμα του καταναλωτή.
Όμως η συνέχεια ήταν δυσάρεστη γι αυτόν…
Ο καταναλωτής μόλις αντιλήφθηκε ότι του κόπηκε τελικά το ρεύμα, αμόλησε εκ νέου τα σκυλιά, τα οποία πρόλαβαν τον εργάτη επάνω στην κολώνα της ΔΕΗ και τον περίμεναν από κάτω, με άγριες διαθέσεις.
Ο εργαζόμενος της ΔΕΗ, είχε μαζί του το κινητό τηλέφωνο του, μέσω του οποίου ενημέρωσε και πάλι τον εργοδότη του, ο οποίος φρόντισε και μετά από 10 περίπου λεπτά που βρέθηκε «επί ξύλου κρεμάμενος», κατέβηκε με ασφάλεια και επέστρεψε στη Μυτιλήνη.
Πάντως ο εργάτης, θα το θυμάται για πολύ καιρό το πάθημά του αυτό…