Λέτε να είναι η έκπληξη των εκλογών;

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να μην την καταγράφουν ,όμως , τα μηνύματα που έρχονται από παντού δείχνουν ότι μπορεί να είναι η απρόσμενη , ευχάριστη έκπληξη αυτών των εκλογών .
Καθημερινά συνομιλώντας με πολλούς φίλους σχεδόν κάθε ιδεολογικής κατεύθυνσης , όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας πάρα πολλοί είναι εκείνοι που μας απαντούν στο ερώτημα τι θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή ότι σκέπτονται να επιλέξουν ένα πραγματικά νέο κόμμα από όλες τις απόψεις , τη Δημιουργία Ξανά .
Οι περισσότεροι , μάλιστα , συνομιλητές μας έχουν μόλις ενημερωθεί είτε από το internet , είτε από κάποιο γνωστό τους πρόσωπο για την ύπαρξη αυτού του νέου πολιτικού σχηματισμού και δείχνουν από ενδιαφέρον έως και ενθουσιασμό , ο οποίος μεγαλώνει όταν διαπιστώνουν ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι συμπολίτες τους που γνωρίζουν το νέο κόμμα και έχουν τη διάθεση να το ψηφίσουν .
Τα μηνύματα είναι εξαιρετικά πολλά για να αγνοηθούν , καθώς πρόκειται για πολλούς ανθρώπους άγνωστους μεταξύ τους ,που ψάχνουν κάτι πραγματικά νέο , ριζικό και καινοτόμο να ψηφίσουν σ αυτές τις εκλογές πέρα από τις γνωστές , τετριμμένες επιλογές του πολιτικού κατεστημένου και τα νέα κόμματα που έχουν δημιουργηθεί από υλικά των παλιών .
Εμείς να ευχηθούμε να είναι πράγματι η έκπληξη αυτών των εκλογών η Δημιουργία Ξανά , ένα κόμμα που δεν έγινε από τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιου πολιτικού αστέρα , ούτε τζογάρει λαϊκιστικά με την απελπισία των πολιτών , λέγοντας ασυναρτησίες περί μνημονίου και μαγικών λύσεων . Αντίθετα έχει δημιουργικές , ρεαλιστικές προτάσεις και ένα ειλικρινές πρόγραμμα , άσχετα αν συμφωνεί κανείς απόλυτα σε όλα τα σημεία . Μια τέτοια προσπάθεια , αν επαληθευτούν τα μηνύματα που έχουμε , θα αποτελέσει πράγματι ριζική ανατροπή στα πολιτικά πράγματα της χώρας και θα αποδείξει ότι οι πολίτες αυτής της χώρας μπορούν να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους.