Αρχική Επικαιρότητα Λ. Αυγενάκης: Η β’ αξιολόγηση έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν από έναν...

Λ. Αυγενάκης: Η β’ αξιολόγηση έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν από έναν χρόνο

“Η θέση της ΝΔ για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τις εκλογές είναι μία: Προέχει το εθνικό συμφέρον και η ολοκλήρωση της αξιολόγησης”, δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι “όσο δεν ολοκληρώνεται η αξιολόγηση, καθώς υπάρχει ένα παιχνίδι διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να δοθεί λύση. Και οι λύση είναι οι εκλογές”.

Ο Λ. Αυγενάκης υποστηρίζει ότι “ο κ. Τσίπρας είχε χρόνο να κλείσει την αξιολόγηση και δεν το έκανε. Η δεύτερη αξιολόγηση έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί πριν από ένα ακριβώς χρόνο”.

Ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ, δηλώνει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕότι “ολοένα και περισσότεροι πολίτες πιστεύουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη” και υπογραμμίζει ότι “η αυτοδυναμία είναι ένας επιδιώξιμος στόχος για τη ΝΔ”.

Ερωτηθείς για το ταξίδι του προέδρου της ΝΔ στη Γερμανία, ο Λ. Αυγενάκηςδήλωσε ότι “ο Κ. Μητσοτάκης εξέπεμψε την αποφασιστικότητά του να πράξει ό,τι απαιτείται για να γίνει η Ελλάδα ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος”.

Ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ υποδεικνύει στον Αλ. Τσίπρα “να μην διανοηθεί ο ίδιος ή η κυβέρνησή του να βάλουν τη χώρα ξανά σε τέτοιες περιπέτειες όπως το 2015.”, γιατί όπως υποστήριξε “θα μας βρουν πολύ σκληρά απέναντι”.

Τέλος, ο Λ. Αυγενάκης, στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, ζητά από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό “να δώσουν τέρμα στα σενάρια που καλλιεργεί η “συμμορία” της δραχμής και της πεντάρας”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ