Μελέτης Κοροπούλης: Ο πολυτάλαντος 35χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε από τις τέντες του καφέ Peros

Ο επικοινωνιολόγος Μελέτης Κοροπούλης είναι ο 35χρονος που τα ξημερώματα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που διέμενε, στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας της οδού Τσακάλωφ στην πλατεία Κολωνακίου , κρατώντας στα χέρια του 50.000 ευρώ, τα οποία σκόρπισαν στο πεζοδρόμιο μετά την πτώση. Η τέντα του καφέ Peros αποδείχθηκε σωτήρια για τον 35χρονο.

Με ανάρτησή του στο Instagram o Μελέτης Κοροπούλης διευκρινίζει για το συμβάν με την πτώση του από μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο Κολωνάκι.

Η ανάρτηση του Μελέτη Κοροπούλη:

Κοροπούλης

 

Η οικογένεια του διατηρεί μία από τις γνωστότερες και μακροβιότερες μπουτίκ στο Κολωνάκι, στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Bettina" fashion store, Kolonaki, Athens, Greece | "Bettina… | Flickr

Η γιαγιά του, η Βασιλική Κωνσταντινίδη,  άνοιξε στη δεκαετία του ’60 την μπουτίκ Bettina και είναι  η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα γυναικεία ρούχα από το Παρίσι.  Σήμερα την διευθύνουν ο ίδιος με την αδελφή του Μαρία.

Με σπουδές στην κοινωνιολογία, ο Κοροπούλης έχει ιδρύσει την συμβουλευτική εταιρεία Blackbox Strategies & Productions. Ειδικεύεται στη ρητορική και τη στρατηγική. Επίσης, έχει δημιουργήσει ένα δικό του side project, σε συνεργασία με τον Κώστα Θεοχάρη, το οποίο αποκαλούν «The Future Studies».

Πρόκειται για ένα κοινωνιολογικό πείραμα για το πόσο κοντά μπορεί να φέρει τελικά ένα T-shirt τους ανθρώπους. Το εγχείρημα πυροδότησε η αγάπη τους για το σχέδιο, το ποιοτικό ύφασμα και την αποτύπωση των σκέψεων.