Μπεγλίτης: Ο κ. Καρατζαφέρης επιλέγει την φυγή

Πυρά κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΛΑΟΣ.

 

«Σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή όμως, που διακινδυνεύεται το μέλλον της χώρας και του Ελληνικού λαού, ο κ. Καρατζαφέρης επιλέγει την φυγή για να μην αναλάβει, έμπρακτα, την εθνική ευθύνη που του αναλογεί», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

 

«Το αδιέξοδό του είναι προφανές. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μεγαλόσχημες λέξεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ο κ. Μπεγλίτης συμπλήρωσε ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι πως «στις κρίσιμες ψηφοφορίες που ακολουθούν στην Βουλή, το συμφέρον της πατρίδας επιβάλλει την υπεύθυνη στάση όλων των βουλευτών και τη θετική τους ψήφο, ώστε η χώρα και οι Έλληνες να πορευτούν με ασφάλεια στην έξοδο από την κρίση και παράλληλα να διαμορφώσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη, με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια».

 

«Η χώρα δίνει μια σκληρή διαπραγματευτική μάχη για την επιβίωσή της, σε ένα δυσμενές ευρωπαϊκό περιβάλλον. Η μάχη πρέπει να κερδηθεί, δυστυχώς, με μεγάλες θυσίες», κατέληξε.