Μπλόκο κομμάτων σε πάνελ με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής

Η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα «το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αφού δηλώνει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά σε καμία δημόσια συζήτηση παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής προαναγγέλλει ότι θα θέσει το θέμα στη Διακομματική.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι εκκρεμούν δίκες σε βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες όμως, αναβάλλονται συνεχώς, «δίνοντάς τους ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση».

«Από την πλευρά μας», καταλήγει η ανακοίνωση, «δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και θα θέσουμε και το θέμα στη διακομματική επιτροπή».

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ η εκπρόσωπος Τύπου Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκεται να συμμετέχει σε συζήτηση με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Εμπάργκο» στη Χρυσή Αυγή θέτουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στο εξής σε τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά «πάνελ», στα οποία θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της «Χρυσής Αυγής».