Νέα Σμύρνη: Καλείται σε εξηγήσεις για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας

Εξηγήσεις για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, καλείται να δώσει ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης, καθώς τον βαραίνει καταγγελία νεαρής ότι της επιτέθηκε στις 6 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου 2020 και ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο, διαπίστωσε ότι την ακολουθεί ο 22χρονος ο οποίος την πρόλαβε στην πόρτα της πολυκατοικίας της και της επιτέθηκε αρπάζοντάς την από τον λαιμό και πιάνοντας τα οπίσθια της. Η παθούσα ισχυρίζεται ότι της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο του κτιρίου και ότι κατάφερε να γλυτώσει μετά από πάλη που έγινε μεταξύ τους. Η 22χρονη κοπέλα είχε κάνει αμέσως καταγγελία του περιστατικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, όπου σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστου δράστη.

Ο Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος διέταξε για το συγκεκριμένο περιστατικό τη διενέργεια χωριστής έρευνας, ανεξάρτητης δηλαδή από τις καταγγελίες για λιγότερο σοβαρές ποινικά πράξεις που αφορούν πλημμελήματα και ο 22χρονος καλείται να καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού.

Μετά τις εξηγήσεις του και ενώ η έρευνα θα συνεχιστεί για όποιες άλλες καταγγελίες για σεξουαλική βία, ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν θα του ασκήσει ή όχι ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, ο 22χρονος θα δικαστεί την Παρασκευή, 14 Μαΐου, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.