Νίκος Καρούτζος: Πόσο ανώμαλοι είναι οι Ολλανδοί;

Πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία. Οι άνθρωποι δεν είναι στα καλά τους.

Ή για να είμαι ποιο ακριβής θα μπορούσα να πω πως ότι ποιο σάπιο έχει η Ευρώπη ενδημεί στην Ολλανδία. Στη χώρα που στο όνομα της δήθεν ελευθερίας χθες νομιμοποίησε το κόμμα των παιδόφιλων.

Ναι καλά διαβάσατε το κόμμα το οποίο έχει τουςθεάρεστους στόχους της νομιμοποίησης της επαφήςμεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων άνω των 12 ετών και την νομιμοποίηση της κατοχής πορνογραφικού υλικού για … προσωπική χρήση.

Η νομιμοποίηση έγινε από δικαστήριο της Χάγης με το επιχείρημα της ελευθερίας της έφρασης.

Προφανώς για το συγκεκριμένο δικαστήριο τα δικαιώματα των παιδιών απλά … δεν έχουν μπει στην ατζέντα.

 

Μετά από όλα αυτά το ερώτημα είναι ένα.

Πως αυτή η χώρα θέλει να έχει θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία υποτίθεται ότι έχει και χάρτη των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου;

Σε αυτό το χάρτη για τους Ολλανδούς που μάλλον το … αγνοούν περιλαμβάνονται τα δικαιώματα του παιδιού τα οποία είναι

 

1.   Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην προστασία και τη φροντίδα που απαιτούνται για την καλή διαβίωσή τους. Τα παιδιά μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους. Η γνώμη τους σχετικά με ζητήματα που τα αφορούν λαμβάνεται υπόψη σε συνάρτηση με την ηλικία και την ωριμότητά τους.

 

2.   Σε όλες τις πράξεις που αφορούν τα παιδιά, είτε επιχειρούνται από δημόσιες αρχές είτε από ιδιωτικούς οργανισμούς, πρωταρχική σημασία πρέπει να δίνεται στο υπέρτατο συμφέρον του παιδιού.

 

3.   Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να διατηρεί τακτικά προσωπικές σχέσεις και απ’ ευθείας επαφές με τους δύο γονείς του, εκτός εάν τούτο είναι αντίθετο προς το συμφέρον του.

 

Μετά από αυτό που είδαμε στην Ολλανδία είναι να απορείς πως οι ευρωπαίοι κόπτονται για την άνοδο του ναζισμού στην Ελλάδα όταν οι ίδιοι με τις πράξεις τους ως χώρα διαπράττουν θηριωδίες έναντι ότι πολυτιμότερου υπάρχει πάνω στη γη , των παιδιών.

 

ΥΓ: Για να μην ξεχνάμε και τα … δικά μας δεν έχει περάσει πολύς καιρός όπου ο πάνσοφος Κουτρουμάνης πήγε να περάσει διάταξη που καθιστούσε την παιδοφιλία αναπηρία

 

Νίκος Καρούτζος

[email protected]