Ν.Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι διαθέτει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι διαθέτει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση, είπε στο Ναυτεμπορική tv ο Ν. Παππάς, επισημαίνοντας  ότι οι ηγεσίες όλων των κομμάτων θα κριθούν από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εμμέσως τον πήχη για τον Στέφανο Κασσελάκη στις ευρωεκλογές – και όχι στις εθνικές εκλογές: «Όλοι μας κρινόμαστε, αλίμονο, είναι μια πολιτική μάχη» είπε για τις κάλπες του Ιουνίου.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν τρίτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει φθορά ωστόσο «θα είχε ακόμη περισσότερο αν υπήρχε μια εναλλακτική που να μπορέσει ο κόσμος να την προβάλει στο μέλλον ως δυνατότητα πολιτικής αλλαγής, κι αυτό δεν το ‘χουμε καταφέρει. Δεν το έχουμε καταφέρει, δεν θα κοροϊδευόμαστε»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «το ζήτημα είναι αν είσαι αξιόπιστος πολιτικά, αν δίνεις την εικόνα και έχεις και την ουσία πολιτικής ισχύος, που να προβάλλεται στο άμεσο μέλλον ως δυνατότητα πολιτικής αλλαγής. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε με πρωτοβουλίες που έχουν αρχή μέση και τέλος».