Οι Anonymous απέτρεψαν (;) αυτοκτονία 21χρονου

«Είμαι ένα αγόρι 21 ετών από την Ελλάδα, και κουράστηκα να παρακολουθώ συμπολίτες μου να υποφέρουν, εμπόρους και καταστηματάρχες…
να πουλούν στο 1/100 της πραγματικής τιμής τα προϊόντα τους, αλλά και τους κρατικούς φόρους ολοένα να αυξάνονται. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι αν και θα το ευχόμουν. Δεν μου αρέσει αυτή η καθημερινότητα και για αυτό το λόγω σκέφτομαι όλο και περισσότερο να αυτοκτονήσω…» έγραψε στο μήνυμά του ο νεαρός μπλόγκερ.

Μετά την ανάρτηση του 21χρονού στο Διαδίκτυο η κινητοποίηση των Anonymous ήταν αστραπιαία. «Είμαστε μαζί σου, δεν είσαι μόνος» του απαντούν με μήνυμα τους και τον παροτρύνουν να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη ζωή του. «Ούτε τα διαμάντια, ούτε τα αυτοκίνητα κάνουν έναν άνδρα πραγματικά ευτυχισμένο. Τα πραγματικά κοσμήματα στη ζωή είναι οι φίλοι και η οικογένεια» του υπογραμμίζουν.

Παράλληλα επισημαίνουν στο νεαρό άνδρα να σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να δει την όμορφη πλευρά της χώρας του. Κι ενώ ο διαδικτυακός διάλογος εξελίσσεται στην αγγλική γλώσσα, οι Anonymous με ελληνικούς χαρακτήρες παραθέτουν τους παρακάτω στίχους.

«Με το κεφάλι Ψηλά θ’ Αγωνιστώ… και θ’ Αντισταθώ,
όπως έκανα πάντα…
Μπορεί να γονατίσω… αλλά θα παλέψω…
και θα νικήσω!
Την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου δεν θα μου τα πάρουν ποτέ!,
ούτε και πρόκειται να με φτάσει κανένας σ αυτά…
Δεν πρόκειται να Παραδοθώ…
να Πουληθώ…
και να Πεθάνω για το χατίρι κανενός…
Με λένε Ελλάδα».

Μάλιστα, στο υστερόγραφο του μηνύματος τους δεν παραλείπουν να τονίσουν ότι: «Ελπίδα πάντα υπάρχει! Είσαι Έλληνας, να είσαι περήφανος και να μην τους αφήνεις να σε κάνουν να νιώθεις έτσι, να πολεμήσεις με όλη σου τη δύναμη, η ζωή σου είναι το μεγαλύτερο θαύμα του σύμπαντος, μην αφήσεις τους άλλους να σε κάνουν να θες να σκοτώσεις αυτό το θαύμα…».

Έλληνες και ξένοι μπλόγκερ δίνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, κουράγιου και αλληλεγγύης προς το νεαρό άνδρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα…

pamepreveza.gr