ΟΤΟΕ: Θετική εξέλιξη η συγχώνευση ΤΤ-Τ Bank

Εξέλιξη που δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις χαρακτηρίζει η ΟΤΟΕ τη συγχώνευση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την Τ Bank.
Η συγχώνευση «αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τις δύο τράπεζες, την οικονομία και τους εργαζόμενους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της την Τρίτη η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας.
»H εξέλιξη αυτή μπορεί να δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις για τη διασφάλιση σταθερής προοπτικής αντιμετώπισης των προβλημάτων της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, σε όφελος της ενιαίας πλέον τράπεζας, των πελατών της και των εργαζομένων σε αυτήν».
»Στην κατεύθυνση αυτή πρέπει ταυτόχρονα να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της ενιαίας τράπεζας με συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες, προκειμένου να εξασφαλιστούν στη σημερινή συγκυρία βήματα σταθερότητας και προοπτικής για την τράπεζα και τους εργαζόμενους.
»Σε κάθε περίπτωση, όμως, απαιτείται συνεργασία σε πολλά επίπεδα, η οποία θα διασφαλίσει τη συνοχή σε όλους τους τομείς και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων» καταλήγει.