Πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους – Πυροβόλησε και σκότωσε τον ληστή


Νεκρός έπεσε ένας 43χρονος ληστής από τη σφαίρα όπλου ιδιοκτήτη σπιτιού στην Παιανία. Ένας 23χρονος στην προσπάθεια του να προστατεύσει την οικογένεια του και την περιουσία άρπαξε την καραμπίνα του και πυροβόλησε τον διαρρήκτη που που είχε εισβάλει στο σπίτι του. Ο νεαρός έχει συλληφθεί από την αστυνομία ενώ ο ληστής φέρεται πως είχε απείλησε τη μητέρα του ιδιοκτήτη.

Χθες τη νύχτα λίγο μετά τις δύο και μισή τρεις ληστές εισέβαλαν σε ένα σπίτι, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή. Δεν πήγαν όμως μακριά και προσπάθησαν να εισβάλουν σε γειτονικό σπίτι. Μάλιστα αν και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός εκείνοι δεν πτοήθηκαν καθόλου και απείλησαν την ιδιοκτήτρια, ωστόσο υπολόγισαν χωρίς τους γιους της, οι οποίοι τους καταδίωξαν.

Οι δράστες ξέφυγαν, ωστόσο δεν απομακρύνθηκαν και μία ώρα αργότερα ξαναχτύπησαν. Ένας όμως από τους πολίτες είχε πάρει το κυνηγετικό του όπλο και όταν είδε ξανά τους ληστές τους καταδίωξε και πυροβόλησε μια φορά, με τη τη σφαίρα να πετυχαίνει και να σκοτώνει τον ένα ληστή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο νεκρός είναι ένας 43χρονος αλβανικής καταγωγής.

– Προηγήθηκε μάχη σώμα με σώμα μέσα στο σπίτι
– Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήρε κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε τον έναν από τους ληστές
– Επί μία ώρα έκαναν εισβολές σε σπίτια της περιοχής λένε οι κάτοικοι
– Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 23χρονος που πυροβόλησε
– Έχει συλληφθεί και συγγενής του νεκρού ως συνεργός του

Απίστευτο το περιστατικό τη νύχτα στην Παιανία. Όλα ξεκίνησαν, λένε οι κάτοικοι, λίγο μετά τις δύο και μισή τα ξημερώματα.

Δύο ληστές παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού, αλλά δεν πρόλαβαν να εισβάλουν,οι ένοικοι όμως τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία. Ένα περιπολικό έφτασε και ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή. Δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος των ληστών και το περιπολικό αποχώρησε καθώς υπήρχε περιστατικό στην περιοχή της Λούτσας.

Οι δράστες είχαν κρυφτεί στην περιοχή. Δεν σταμάτησαν στο πρώτο χτύπημα,εισέβαλαν και σε ένα δεύτερο σπίτι. Χτύπησε ο συναγερμός, ωστόσο οι ληστές δεν τράπηκαν σε φυγή, μπήκαν στο σπίτι. Απείλησαν μάλιστα την ιδιοκτήτρια λέγοντάς της να απενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Οι γιοι της ιδιοκτήτριας ξύπνησαν, είδαν τους δύο ληστές να απειλούν τη μητέρα τους με μαχαίρια και λοστούς και αποφάσισαν να τους σταματήσουν. Ήρθαν στα χέρια με τους ληστές και τους καταδίωξαν.

Οι ληστές βγήκαν από το σπίτι και άρχισαν να τρέχουν. Κοντά στο σπίτι υπάρχει ένας λόφος στον οποίο κατευθύνθηκαν και κρύφτηκαν.