Προς “προοδευτικό μέτωπο” κατά Πατούλη για την εκλογική αναμέτρηση στην Περιφέρεια Αττικής

Εκδήλωση με θέμα: “Τι έχει γίνει μέχρι τώρα και τι πρέπει να γίνει” πραγματοποιήθηκε στο Πεδίον του Άρεως με πρωτοβουλία των περιφερειακών συμβούλων και πρ. αντιπεριφερειαρχών Χρήστου Καραμάνου από τη “Δύναμη Ζωής” και Δημήτρη Κατσικάρη από την “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” (ΑΑΑ), όπου και τέθηκε η βάση για τη σύγκλιση των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων σε κοινό ενωτικό ψηφοδέλτιο στην Περιφέρεια Αττικής ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Την πρωτοβουλία τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί πρώην υπουργοί και βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δήμαρχοι και υποψήφιοι για τις βουλευτικές και αυτοδιοικητές εκλογές. Ο Γιάννης Σγουρός επικεφαλής της ΑΑΑ, πρ. περιφερειάρχης, συνεχάρη τους συνδιοργανώτες για την “πορεία αλλαγής” που σηματοδοτούν στις εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής, η οποία “συγκεντρώνει το μισό πληθυσμό της χώρας”, χαρακτηρίζοντας αναγκαία τη συνένωση κάθε προοδευτικής δύναμης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, που συντόνισε η δημοσιογράφος Ηλ.Βισκαδουράκη, ο κ. Κατσικάρης έκανε μεταξύ άλλων λόγο για “παρατεταμένη αφασία και θολό τοπίο σε ότι αφορά τα έργα στους δήμους αλλά και για “ιδιότυπο σκηνικό προβολής από τα ΜΜΕ και πελατειακό μοντέλο Διοίκησης “αλά Γκρέκα Μπερλουσκονισμό””. Ο κ.Καραμάνος από την πλευρά του για την υφιστάμενη κατάσταση στην Περιφέρεια μίλησε για “διάλυση, χρεωκοπία, κατεπείγον, σχέδιο, καταλαγή”. Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και οι δύο παρέθεσαν στοιχεία για τα ταμειακό διαθέσιμο και το έλλειμμα, ενώ αναφέρθηκαν σε έργα που, όπως είπαν, σταμάτησαν ή δεν δημοπρατήθηκαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ