Π. Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: «Ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί»

«Ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί» ήταν το σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Όλο αυτό το οποίο βλέπουμε είναι αποτέλεσμα όλων όσων έγιναν στη χώρα μας και από τον ΣΥΡΙΖΑ, και όταν ήταν αντιπολίτευση και όταν έγινε κυβέρνηση, και όταν, στη συνέχεια, ξαναέγινε αξιωματική αντιπολίτευση. Αρα δεν εκπλήσσει κανέναν αυτή η κατάσταση. Νομίζω σημαντικότερο και αυτό αφορά όλα τα κόμματα, εγώ είμαι πάρα πολύ υπερήφανος, που ανήκω από μικρό παιδί σε ένα κόμμα που έχει μάθει να σέβεται όλες τις εσωτερικές διαδικασίες, τα όργανα, όλοι οι διατελέσαντες στο κόμμα αυτό, πρόεδροι και πρωθυπουργοί, όταν είχαμε ένα ατυχές εκλογικό αποτέλεσμα, όταν ο κόσμος έστελνε ένα μήνυμα, το λαμβάναμε το μήνυμα και προχωρούσαμε άμεσα σε εσωκομματικές διαδικασίες» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Το κάθε κόμμα έχει τις δικές του διαδικασίες. Είναι λυπηρό για τον τόπο ότι δεν μπορεί να αποκτήσει μία αξιόπιστη αντιπολίτευση. Δεν κάνει καθόλου καλό σε κανέναν αυτό, αλλά από εκεί και πέρα το τι είναι το καλό, τι είναι το κακό, το τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος, θα το κρίνουν τα μέλη του κάθε κόμματος» υπογράμμισε ο Παύλος Μαρινάκης.