Σήμερα Τρίτη η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα που βρέθηκε στο Μεσολόγγι

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα του 31χρονου άνδρα, που βρέθηκε με τραύματα από όπλο σε θέση πρηνηδόν, σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Όπως προκύπτει από το μπουφάν και τα ρούχα που φορούσε, αλλά και από κάποια χαρακτηριστικά του, το πτώμα φέρεται ότι ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Επίσης, αναμένεται να ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί όπου βρέθηκε νεκρός ή σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη βαλτώδη περιοχή.

Όσον αφορά την επίσημη ταυτοποίηση του πτώματος, αυτή αναμένεται να γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

Ο χώρος όπου εντοπίστηκε το θύμα παραμένει αποκλεισμένος από την Αστυνομία, προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά, ώστε να εντοπιστούν τυχόν ευρήματα που θα βοηθήσουν στις έρευνες, όπως γενετικό υλικό.

Παράλληλα, αναζητούνται όπλο και κινητό τηλέφωνο, ενώ θα εξεταστεί εκ νέου το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.