Σπίτι 50.000.000 ευρώ αγοράζει στην Ελλάδα ο Αμπράμοβιτς

Το υπερπολυτελές αυτό σπίτι πωλείται 50.000.000 ευρώ και παρά την οικονομική κρίση, ο αγοραστής βρέθηκε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Ποιος είναι; Πρόκειται για μια κατοικία 2.000 τ.μ που βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 27 στρεμμάτων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao, ήδη έχει βρεθεί αγοραστής…
ο οποίος είναι διατεθειμένος να δώσει 50.000.000 ευρώ προκειμένου να την αποκτήσει. Η έπαυλη διαθέτει ιδιωτικό λιμάνι, παραλία , γήπεδο τένις και εκκλησία.

Στην υπερπολυτελή βίλα του Γιώργου και της Ηρώς Κόβα, η διακόσμηση και τα έπιπλα είναι ασιάτικου ύφους, ενώ το γλυπτό του ιδρυτή του βουδισμού, Σιντάρτα Γκαουτάμα, δεσπόζει στο κεντρικό σαλόνι της κατοικίας, ενώ οι μεγάλες εξωτερικές πόρτες του σπιτιού βλέπουν στην ιδιωτική παραλία, καθώς και στην πισίνα που βρίσκεται στο κέντρο της ιδιωτικής χερσονήσου.

Αυτόν τον επίγειο παράδεισο θέλει ν’ αποκτήσει ο μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος αγαπάει την Ελλάδα και τα όμορφα μέρη της και το έχει αποδείξει με τις συχνές επισκέψεις του κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.