Στον Νικολούδη ο Μαρκογιαννάκης: προσπάθεια συγκάλυψης άλλου προσώπου προστατευόμενο του συστήματος

Τον πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη επισκέφτηκε σήμερα ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας προκειμένου να συζητήσει για το θέμα του εμβάσματος του 1 εκατ. ευρώ, που όπως αποκαλύφθηκε αφορούσε τελικά σε κατάθεση 1 εκατ. δολλαρίων από το σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο.

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη της πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο κ. Μαρκογιαννάκης συνάντησε τον κ. Νικολούδη, προκειμένου να πληροφορηθεί αν η καταγγελία που λέγεται ότι έφτασε ανώνυμα στην Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος ήταν πράγματι ανώνυμη ή έχει ονοματεπώνυμο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης του προσώπου που πράγματι έβγαλε 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό και είναι προστατευόμενο πρόσωπο του συστήματος, είτε είναι μια καλοστημένη σκευωρία εις βάρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

“Θα προσπαθήσουμε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, γι’ αυτό επισκέφθηκε τον κ. Νικολούδη”, είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος ανέφερε ότι απέσπασε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, τις  οποίες όμως δεν μπορεί να αποκαλύψει.