Συνάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον νέο δήμαρχο Αθηναίων Χ. Δούκα

Τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα δέχτηκε σήμερα Τρίτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Η κυρία Σακελλαροπούλου συνεχάρη για την εκλογή του τον Χάρη Δούκα, ο οποίος  της παρουσίασε τις προτάσεις του για την πόλη και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της, σημειώνοντας ότι χρειάζονται μικρά αλλά σημαντικά βήματα.

«Είμαστε σε μια περίοδο κλιματικής κρίσης και αναζητούμε πολιτικές με εφαρμογή στις πόλεις για να προστατεύσουμε και την ανθρώπινη ζωή. Με πολλή δουλειά και συνεργασία είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου έστειλε το μήνυμα ότι η πόλη χρειάζεται όραμα, συνεργασία και ιδέες, κάτι που χρειάζεται και ο δήμος, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δυνατότητες της πόλης. «Και το όραμα χρειάζεται και οι ιδέες. Οσα πράγματα και να έχουν γίνει, η Αθήνα έχει πάντα μεγάλες ανάγκες. Η συνεργασία είναι επίσης πολύ κρίσιμη και αναγκαία σε όλη τη δημόσια ζωή, όπως στη ζωή γενικότερα» τόνισε η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου.