Συνελήφθη εμπρηστής στη Ρόδο

Ενώπιον του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προσήχθη σήμερα 37χρονος ιδιωτικός υπάλληλος που κατηγορείται για εμπρησμούς στο νησί της Ρόδου, εναντίον του οποίου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 37χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κρατείται προκειμένου την Δευτέρα να απολογηθεί στον ανακριτή.

Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την υπόθεση των εμπρησμών στη Ρόδο και την απολογία για τουλάχιστον δύο περιπτώσεις το εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον εισαγγελέα και συνελήφθη.

Σήμερα το πρωί ο 37χρονος που εργάζεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων προσήχθη ενώπιον του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Γιάννη Μητσιόπουλου ο οποίος και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εμπρησμό από πρόθεση τετελεσμένη και κατ’ εξακολούθηση από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος σε πράγματα, άνθρωπο, δασική και οικοπεδική έκταση.

Στη συνέχεια ο 37χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή κ. Κ. Τσεκούρα από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα το μεσημέρι, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.