Τα “χαστούκια” του Φαήλου στη Ρένα Δούρου

“Αδέρφια, η Ρένα Πασσιονάρια Δούρου, μ’ ένα ποτηράκι νερό παριστάνει την επιζήσασα του Ολοκαυτώματος. Που να ΄χε διασχίσει τον Γιανγκ Τσε κολυμπώντας…”.

Το σχόλιο ανήκει στον “φίλο” του Αντώνη Σαμαρά και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Φαήλο Κρανιδιώτη, και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο δύο ημέρες μετά την επίθεση του Χρυσαυγίτη Η.Κασιδιάρη στην κ.Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και στη Λιάνα Κανέλη του ΚΚΕ.

Και δεν ήταν το μοναδικό. Λίγες ώρες μετά το περιστατκό, είχε σημειώσει στη σελίδα που διατηρεί στο facebook: “Σκίστηκε το αριστερό καλσόν. Όμοιος ομοίω…”

Ενώ το Σάββατο επανήλθε στο ίδιο… ήθος και ύφος: “Μαντάμ Δούρου και μπαρμπα Θωμά, η εφαρμογή του 8ου άρθρου του ψηφίσματος των Κορυσχάδων και το σπάσιμο της Συμφωνίας της Βάρκιζας ενέχουν κινδύνους.

Μπορεί να χαλάσετε το ‘γαλλικό’ κι εκεί στο Γράμμο να σπάσετε κανά τακούνι”…

Τέταρτο σχόλιο δεν υπήρξε καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στο επίκεντρο της ταραχής που ξέσπασε με τον επίδοξο … αντάρτη πόλεων και επίσης επίδοξο υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτη Αμυρά.

Πώς ενεπλάκη ο “πατριώτης” Φαήλος; Με την ανάρτηση του video που τον έδειχνε να παραχωρεί συνέντευξη στον «φίλο μου Ιφικράτη».

Ο ίδιος διευκρίνισε την Κυριακή ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο «φίλος» του θα εξελισσόταν … σε βιετκόγκ.

Ο κ. Κρανιδιώτης ήταν υποψήφιος της ΝΔ στην Β΄Πειραιά. Δεν εξελέγη καθώς το κόμμα του κέρδισε μόνο μία έδρα στην πειραιώτικη περιφέρεια. Ο ίδιος ήρθε τρίτος.