ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ 7 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ – ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πούλησε το σπίτι του στην Φιλοθέη έναντι 7 εκατ. ευρώ παρά την αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης! Ετσι τώρα, όπως γράφει το newpost, ετοιμάζονται αγωγές και μηνύσεις για καταδολίευση δανειστών εναντίον του έκπτωτου εκδότη. Συγκεκριμένα η πώληση του σπιτιού έγινε στις 16-2-2012 και ενώ εκκρεμούσε η συζήτηση της αίτησης συντηρητικής κατάσχεσης της εταιρείας «Α&G paper» κατά της ΙΜΑΚΟ και του Κωστόπουλου, η οποία είχε κοινοποιηθεί στον εκδότη στις 2-2-2012!
Ειδικότερα, σύμφωνα πάλι με το newpost, με το υπ’ αριθμ. 1743/16-2-2012 συμβόλαιο της συμβολαιογράφου Αθηνών Δέσποινας Σακκά, ο Πέτρος Κωστόπουλος εμφανίζεται να πούλησε το σπίτι του στην Φιλοθέη αντί 7.000.000 ευρώ!

Y.Γ: Μυστήριο παραμένει, προς το παρόν, ποιος έδωσε τόσα πολλά χρήματα για να αγοράσει το σπίτι του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη. Και ακόμη πιο μυστήριο είναι τι θα κάνει με αυτά τα 7 εκατομμύρια ο Κωστόπουλος…

Τα έχασα όλα είχε δηλώσει ο Πέτρος Κωστόπουλος ύστερα από την κατάσχεση στην ιμακο, σπίτια, αυτοκίνητα… Τα σπίτια που “ποπουδάκι – ποπουδάκι” μέσα από τις σελίδες των περιοδικών του για την Τζένη τα έφτιαξε, ακόμη και στην Μύκονο (να πουλήθηκε και αυτό;). Μόνο που τελικά αποδείχθηκε πως το σπίτι κοντά στην παλιά αγορά του Ψυχικού (πλησίον στο εγκαταλελειμμένο καμίνι στα σύνορα με την Φιλοθέη) όχι απλά δεν το έχασε
(από κατάσχεση), αλλά το μοσχοπούλησε: 7 εκατ. ευρώ είναι πολλά λεφτά για το χαρακτηριστικά κακό γούστο του οικήματος που το σώζει μόνο η “τετραγωνική του μεγαλοπρέπεια” από το ισόγειο και τον πρώτο όροφο.
Άντε και τα μεγάλα (επίσης κακόγουστα) μπαλκόνια του ή πως στα 200 μέτρα (σε απόλυτη ευθεία) κατοικεί και ένας πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Με το ποσό που πουλήθηκε το σπίτι αυτή την εποχή είναι απορίας άξιο πως τελικά η κατάσχεση έγινε για ένα τόσα λίγα χρήματα (37.000 ευρώ) όταν μόνο τα μπαλκόνια με τα μπάνια (δεν θα έχει ένα τόσο μεγάλο σπίτι) μπορούσαν να καλύψουν ακόμη και την εταιρία χάρτου που προσπαθεί να βγάλει το φέσι που της έβαλε η IMAKO.
Προσθέστε την πώληση του ραδιοφωνικού σταθμού sfera τον Δεκέμβριο αλλά και αυτή του περιοδικού ΟΚ για να καταλάβετε πως ή τα χρέη του Πέτρου Κωστόπουλου είναι τόσο μεγάλα (κάποιοι λένε πλέον 45 εκατ. ευρώ) που δεν αξίζει να “το παλέψει” με 8 – 9 ψωροεκατομμύρια ή το λιγότερο πιθανό είναι πως μας δουλεύει.
Το τελευταίο πάντως είναι σίγουρο σε κάποιες δηλώσεις ακόμη και όταν μεταφέρονται από τρίτους, αφού τα τελευταία νέα από τον Πέτρο Κωστόπουλο κάνουν λόγο για άγχος και στεναχώρια από την πλευρά του που είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της IMAKO. Είναι οι ίδιοι βέβαια που είχε αποκαλέσει πριν από μερικές εβδομάδες “τσιμπούρια στο σβέρκο του”.

Απορίες: πόσα ζάναξ να αγοράζει κάποιος με 7 εκατ. ευρώ και ο νέος ιδιοκτήτης θα πληρώσει και την δεύτερη δόση από το χαράτσι στο ρεύμα ή είναι πληρωμένη ήδη;