>Τρ. Πειραιώς: Έμφαση στα ποιοτικά τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα

>


Έμφαση στην ποιοτική πώληση τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων (bancassurance) δίνει η Τράπεζα Πειραιώς.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς η πρώτη συνάντηση πωλήσεων τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων με την ενεργή υποστήριξη και συμμετοχή των στρατηγικών της εταίρων ING και ERGO.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι 100 καλύτεροι πωλητές του Δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, που προωθούν με επιτυχία τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα, επιτυγχάνοντας υψηλές πωλήσεις με ιδιαίτερα χαμηλή ακυρωσιμότητα.

Κορυφαία στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, της ERGO & της ING σχολίασαν την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και ανέλυσαν τις εξελίξεις στον τραπεζοασφαλιστικό κλάδο και τις ευκαιρίες ανάπτυξης του.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου με την αξιοποίηση διαδραστικών τεχνικών δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν εμπειρίες, απόψεις και προσεγγίσεις σχετικά με τις πλέον πετυχημένες πρακτικές στην πώληση και την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη των τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων.

Καταλήγοντας όλοι συμφώνησαν ότι η ανάπτυξη εργασιών στη παρούσα χρονική περίοδο απαιτεί πελατοκεντρικότητα, συνεργασία και εξωστρέφεια για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η αγορά σήμερα.