Χαμός στο Twitter για το περιστατικό Κασιδιάρη – Κανέλλη

Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλη την ώρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη δεν μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από την εγχώρια showbiz.

Οι αντιδράσεις των επωνύμων ήταν άμεσες και λίγο μετά το περιστατικό οι προσωπικές τους σελίδες στο Twitter “πήραν φωτιά” από τα οργισμένα μηνύματα που καταδίκαζαν αυτήν την πράξη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε: «Ακόμα ένα σκαλοπάτι παρακάτω… πόσο ντρέπομαι!», ενώ η Εύα Αντωνοπούλου σημείωσε: «Μακάρι να το δουν όλοι αυτοί που ψήφισαν ΧΑ να καταλάβουν». Το άγχος του για το «Που ζούμε;» εκδήλωσε ο Άκης Πετρετζίκης στη δική του σελίδα, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου, πέρα από τις δηλώσεις που έκανε την ώρα της εκπομπής της που ακολούθησε του γεγονότος, έγραψε στο λογαριασμό της μια και μόνο λέξη «ΣΟΚ!».

Ο δημοσιογράφος Θοδωρής Δρακάκης σημείωσε: «Αυτή είναι η Ελλάδα του 2012…αν και με αυτό το περιστατικό δεν αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα τότε απλά αφηνόμαστε άπραγοι στη μοίρα μας». Αντίδραση υπήρξε και από την πλευρά της Ελευθερίας Αρβανιτάκη: «Αντισταθείτε. Μιλήστε. Καταγγείλετε. Βοηθήστε. Η Χρυσή Αυγή αποθρασύνεται. Το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 απογυμνώνει τη διαστροφή της βίας και του φασισμού» και προσθέτει: «… Προστατέψτε τη Δημοκρατία». Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ένα πιο γενικό σχόλιο για την κατάσταση, γράφοντας «Μαμά.. μαμά;;; Χωρίς αύριο».