>Χαστούκισαν τον Καρχιμάκη

>


Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι, με συντροφιά το βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Πλακιωτάκη. Μόλις οι δύο άνδρες έκατσαν, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.
Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: “Άντε βρε κ…… που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!”. Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ……. νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.
Φοβούμενοι γενίκευση του επεισοδίου, οι κκ. Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης απομακρύνθηκαν άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.
Το γλέντι συνεχίστηκε, από εκεί και πέρα, κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Διαψεύδει τη χειροδικία ο Καρχιμάκης
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, επιβεβαιώνει μεν το επεισόδιο, αλλά διαψεύδει ότι ο άνδρας χειροδίκησε σε βάρος του.
Όπως είπε στο Cretalive, “το επεισόδιο προκάλεσαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ”.
Σύμφωνα με το Cretalive, από το περιβάλλον του Μ. Καρχιμάκη, η επίσκεψή του έτυχε εγκάρδιας υποδοχής τουλάχιστον από την πλειοψηφία των θαμώνων.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους, ωστόσο σε ένα από τα τραπέζια – όπου επίσης τον χαιρέτησαν ένθερμα – κάθονταν δύο άτομα, που φέρονται να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ένας εκ των δύο ανδρών κινήθηκε, μεν, απειλητικά εναντίον του Μ. Καρχιμάκη αλλά και εναντίον του γιου του, οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν, δε, και τον απομόνωσαν, βάζοντας τέλος στο περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, πρόκειται για γνωστό γυναικολόγο που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Σητείας.