Όποιος θέλει εκλογές να σηκώσει το χέρι του.

Ας μετρηθούμε τώρα για να δούμε πόσο καλά τα κατάφεραν και αυτή την φορά τα ανδρείκελα που δεν έχουν ένα ένσημο καθαρής εργασίας στην ζωή τους. Είστε πολλοί αυτοί που θέλετε εκλογές και οι περισσότεροι θα τσιμπήσετε κάνοντας το χατήρι να σας αποκαλούν εκλογικό σώμα και όχι λαό. Θα σας σύρουν πάλι ήσυχα και ωραία στην ουρά να τους δώσετε το δικαίωμα να βιάσουν τα ίδια σας τα παιδιά με τις ευλογίες του δήθεν δημοκρατικού καθήκοντος.

Το θέμα είναι πώς καταφέρνουν πάντα και… έχουν έτοιμα σχέδια να σας βάλουν στο σφαγείο χωρίς να προηγηθεί το μαντρί αυτή την φορά. Αυτή τη φορά έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς σωτήρες, κόμματα και κινήματα που δημιουργηθήκαν για έναν και μόνο λόγο: Να σας κάνουν να νιώσετε ότι πήρατε την εκδίκησή σας καταψηφίζοντας τους προδότες αλλά με το εκλογικό σύστημα που θέλουν αυτοί. Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ ποιοι είναι αυτοί που είναι πίσω από τα κινήματα και κόμματα που ξεπηδούν σαν κατσαρίδες στους δρόμους μόλις η θερμοκρασία ανέβει; Τι δουλειά κάνουν; Πού ήταν τόσο καιρό κρυμμένοι και δεν μιλούσαν παρά παρακολουθούσαν να εξελίσσεται αυτό που τώρα λένε ότι το ήξεραν από πριν, και το σημαντικότερο ποιοι είναι οι χρηματοδότες τους εν μέσω κρίσης;

Κι εσύ θέλεις εκλογές για να μπάσεις 15 κόμματα στην βουλή πού θα κάνουν τι ακριβώς; Εφόσον δεν θα μπορούν να σταματήσουν δια ψηφοφορίας κανένα από τα αισχρά σχέδια που έχουν ήδη υπογραφεί για τα επόμενα 50 χρόνια από τα δύο ευρωπαϊκοθρεμμένα σου δυνατά κόμματα και με το άχρηστο “όχι” των ανάπηρων αντιπολιτευτικών, ποιος ο λόγος της ύπαρξής τους; Ένας και μοναδικός είναι ο λόγος: Να έχεις νιώσει ηττημένος και διά της ιερής ψήφου σου. Να καταλάβεις την επόμενη ημέρα των εκλογών ποιος κάνει το κουμάντο σε αυτή την χώρα και ότι εσύ, μικρέ μου ψηφοφόρε, με την οργισμένη μέχρι χθες φωνή έδωσες και το τελευταίο σου όπλο που θα μπορούσες να το κρύψεις για να μην ξέρουν τελικά πόσο δυνατός είσαι όταν αρνείσαι να παίξεις πόλεμο με τους δικούς τους κανόνες .

Και θα ρωτήσεις: «Η αποχή θα βοηθήσει να βγω από τον πάτο που έχω κολλήσει;» Και η απάντηση είναι ότι η ψήφος σου στα ανδρείκελα που μοστράρουν σε εφημερίδες και τηλεοράσεις σε έφεραν στον πάτο. Και όχι απλά σε έφεραν εκεί αλλά σου τσιμεντώσαν και τα πόδια με μπετόν την «Δημοκρατία».

Άντε να βάλεις κι άλλους συναδέλφους τους στο κατοχικό κοινοβούλιο να έχουν να μιλάνε μεταξύ τους για σένα -τον κρίμα- πίνοντας κρασάκια παρέα στο καφενείο της Βουλής. Ξέρουν την αχίλλειο πτέρνα σου και αυτή είναι η εκδικητική σου ψήφος και όχι η ιερή ελληνική ψήφος. Θα στην ξαναχτυπήσουν την πτέρνα για να δουν τον Αχιλλέα, που κρύβεις μέσα σου αυτές τις μέρες του πολέμου, να γονατίζει μια και καλή.

Σκέψου αυτή την φορά μόνο τούτο: Όταν περάσεις το Πικραίο Πέλαγος που αρμενίζεις με σχισμένα πανιά ψάχνοντας για μια ακτή να δώσεις την μάχη σου, καλύτερα να κόψεις από τον αστράγαλο το πόδι που φέρει αυτή την ριμάδα πτέρνα. Ένας πολεμιστής είναι πιο επικίνδυνος όταν ο ίδιος καταλάβει πιο είναι το αδύναμο σημείο του, και να ‘σαι σίγουρος, ότι όταν το ακρωτηριάσει κανένα κάστρο δεν είναι τόσο μεγάλο για να απωθήσει τον οργισμένο στρατό του Δικαίου που κρύβει μέσα του.
γράφει ένας απλός άνθρωπος
Σχόλιο apneagr: Οι εκλογές δεν θα προσφέρουν τίποτε απολύτως στο λαό και στη λύση της αιχμαλωσίας του, (στην οποία το ίδιο αυτό σύστημα τον έχει οδηγήσει), εφ’ όσον, προηγουμένως, ο λαός, δεν έχει αποκτήσει τη ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, που θα τον οδηγήσει στο αύριο, μέσα από τη ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που έχει δημιουργηθεί, μετά την τραγική πορεία της φτωχοποίησης της χώρας. Χωρίς (ή πριν) την κάλυψη αυτής της ανάγκης, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε το ίδιο ακριβώς σκηνικό και μετά από τις επόμενες (όποτε γίνουν) εκλογές: Μία “κυβέρνηση σωτηρίας”, αποτελούμενη από τα ίδια κόμματα που στηρίζουν τη σημερινή “κυβέρνηση/ανδρεικέλων” για να ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει η σημερινή, δηλαδή την πλήρη παράδοση της Ελλάδας στις διαθέσεις των δυνατών της.

Αυτός που χρειάζεται τις εκλογές, είναι το ένοχο καθεστώς πολιτικό σύστημα, και μόνον αυτό.

Χρειάζεται τις εκλογές, διότι αυτές θα του προσφέρουν μία ακόμη παράταση ζωής αφού, μέσα από τη διαδικασία των εκλογών, (και έχοντας εξασφαλίσει -για την ώρα- την αδυναμία συσπείρωσης “αντίπαλου δέους”) θα έχει αποσπάσει πονηρά την έγκριση του Ελληνικού λαού για τη νομιμοποίηση της παραμονής του στην Εξουσία. Αυτό θα του προσφέρει και την παράταση του χρόνου άμυνάς του κατά της οριστικής εκπαραθύρωσής του από την καρέκλα της, έχοντας, για ακόμη μία φορά, βουτήξει στην “κολυμβήθρα του Σιλωάμ” τής (δεσμευμένης, χειραγωγούμενης και εκβιαζόμενης ποικιλοτρόπως) λαϊκής βούλησης.

Να, λοιπόν, ο τρόπος, που η ανάγκη σωτηρίας του συστήματος, καμουφλάρεται πίσω από μία, αδιαμφισβήτητα δημοκρατική άποψη (αυτή των εκλογών).

apneagr.blogspot.com