19χρονη φοιτήτρια στην Ιταλία είχε δηλώσει ότι ζούσε κάτω από το όριο της φτώχειας προκειμένου να λαμβάνει τα ανάλογα επιδόματα σπουδών, την ώρα που ο πατέρας της κυκλοφορούσε με μια πολυτελή Ferrari!
Η κοπέλα δήλωσε στο Πανεπιστήμιο ετήσιο εισόδημα 19.000 ευρώ,τη στιγμή που πατέρας της είναι ιδιοκτήτης μιας Φεράρι και πολυτελών ακινήτων.
«Το 2013, στο 63% των φοιτητών που ελέγχθηκαν διαπιστώθηκαν παρατυπίες», πράγμα που σημαίνει πολλοί είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία για τα οικογενειακά τους εισοδήματα, τόνισε η οικονομική αστυνομία σε δελτίο Τύπου σήμερα.
Οι έλεγχοι αυτοί, για να ξεσκεπαστούν «τα παιδιά των εύπορων οικογενειών που μεταμφιέζονται σε φτωχά» διενεργήθηκαν στα τρία μεγάλα πανεπιστήμια της Ρώμης.