Στόχος μου είναι να μην εκλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Επίσης τόνισε την απόφασή του να μην ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία, προσθέτοντας πως δεν του έχει γίνει καμία πρόταση επίσημη ή ανεπίσημη.
«Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με κάτι το οποίο δεν μου πάει, δεν μου ταιριάζει, δεν μου κουμπώνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για αποτυχημένες επιλογές στις περιφέρειες, συμπληρώνοντας: «Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς αντελήφθη το μήνυμα των εκλογών, ιδιαιτέρως κατά την ώρα που έβγαινε από τα γραφεία του στη λεωφόρο Συγγρού».
«Πιστεύω η είσπραξη του μηνύματος» ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, «να είναι σαφής, ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πολιτική».